VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEJTPLANERING

3 timmars läsande i sociologiboken fick bli mitt bidrag till pluggbanken. Det tar sån tiiid att läsa och anteckna det viktigaste samtidigt, men lika bra att göra det grundligt så man förstår från början tänker jag. Och nu är jag i fas med min planering, har hunnit med det jag ska den här veckan.

Sen samlade vi ihop oss och gick till affären. Det var ungefär det vi hann innan det var mörkt och middagsdags haha, får hoppas att solen vill kika fram imorgon också.

 

 Sötmössorna jag och Idun köpte på H&M igår. Köpte faktiskt minsta storleken till både Idun och Aston, Astons är lite stor nu men då kan de nog ha dom nästa år också.

Idag känner jag mig extra glad för att jag och M har inte bara en utan TVÅ dejtkvällar på ingång. Vi får kompensera för att det var längesen nu hihi. Den ena är i alla fall bestämd – min syster med pojkvän kommer hit lördag om två veckor och umgås med oss under dagen och äter middag, och så smiter jag och M iväg när minisarna somnat. Sen försöker vi få farmor och farfar att komma hit på ett liknande upplägg kring jul, om de kan hålla sig hemma. Vi vill inte lämna över nattning av framför allt Aston ännu, så det är ungefär den barnvakten vi är i behov av – någon som kommer hit och tittar på TV istället för att titta hemma ;).

Kram!


Kommentarer


  1. Härligt med lite dejtning 🙂

    • Evelina 21 november, 2016 on 20:45 Svara

      Aldrig fel, och extra uppskattat när det blir sällan 😉

  2. Karin B 19 november, 2016 on 21:28 Svara

    Jättesöta mössor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna