VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TACOPIZZA 

Dagens roligaste med Idun – när hon satte sig och tittade djupt engagerat i Åhléns jultidning, precis som jag gjorde en stund innan. Hon ska verkligen göra precis allt likadant! Det var även lite kul när hon sa ”tjena bubben” (gubben) till Aston, istället för hej bubben… Tjena liksom haha? Hon kommer med nya ord heeela tiden och vi får ofta fundera på var hon har fått dom ifrån. ”Jasså” och ”faktiskt” är också nya ord. I precis rätt ögonblick. Sådär lite lillgammalt ni vet. Så himla cool är hon!


Bästa maten just nu är ”tacopizza” – pizza på tacobröd. Ljuvligt smidigt och gott. Om man gillar tunn pizzabotten. Vet inte hur många gånger vi har ätit det de senaste veckorna hehe. M hade tacoköttfärs mm på sin, jag hade salami, skinka, oliver, soltorkade tomater mm. Och mozzarella. Mums!

Sen åkte jag och Idun iväg till H&M för att köpa mössor till henne och Aston, innan vällingdags. Skulle beställa på nätet men så tog de minsta storlekarna slut under tiden jag la min order. Men det gjorde ju inget, nu fick jag dessutom spontan egentid med min favorittjej.

Hoppas du har en härlig helg framför dig! Något roligt planerat kanske? Jag har startat upp mitt träningskort nu igen hade varit skönt att få till ett pass om inte förkylningen blir värre. Stackars Idun börjar bli rejält förkyld, hoppas hon sover bort det <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna