VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN DÄR DUGGAN

Tre tröttisar lämnade jag hemma idag, Idun envisas med att inte sova på dagarna (oftast) men hon säger vila och vill då ligga i soffan och mysa en stund med nappen <3

Ja vad ska jag säga om duggan? Den var SVÅR och det verkar som att alla tyckte samma. Förra året var det visst bara 15% som klarade den haha. Oh well – klarar jag den är det 3 poäng till salstentan och klarar jag det inte betyder det inte mer än att jag inte har 3 bonuspoäng då :).

Sen gick jag hem och det var ljuvligt! Vet inte om det kanske är 7 km mellan oss och högskolan? Tog sällskap med en klasskompis hem till henne men därefter gick jag med lurarna i öronen och njöt av det som jag så ofta gjorde för några år sen. Utan barnvagn, och utan sällskap, bara jag och musiken. Balsam för själen, för mig. Nu har jag lyssnat på poddar så länge på mina promenader, men vissa dagar behövs verkligen musik!

 

Gick hem och ”hämtade” de där tre trötta och så gick vi och hämta Elion på skolan tillsammans. På väg hem därifrån började jag känna mig trött i benen. Närmre milen och nu var det längesen jag gick så långt.

Men nu har jag bestämt mig för att starta träningskortet igen, jag hade önskat komma igång med löpningen men känner att det inte blir av i det här mörkret och den här kylan!

Kram/E


Kommentarer


  1. Alexandra 17 november, 2016 on 17:56 Svara

    Duggan? Vad är det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna