VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY TRADITION & FARS DAG

Vi har en ny lördagstradition hos oss som är SÅ mysig – när minisarna har somnat dukar vi fram lördagsgott och sen ser vi en film tillsammans med Elion, som han får välja. Tidigare har han gått och lagt sig ungefär samtidigt som dem men nu är han ju så stor att han klarar att vara vaken längre på helgerna och vi behöver tid med bara honom.

Igår såg vi Sune i Grekland som vi alla gillade! Extra rolig att se var den eftersom de åker till Rhodos och samma hotell som vi ska till i juni nästa sommar!



Jag och Aston gick upp vid 07, Idun och Elion strax därefter och pappan i huset fick sova ut så länge han ville såklart. Fars dag idag! Vi är så tacksamma för vår M <3



Måla/rita är nya grejen för Idun, jag köpte ritblock och pennor häromdagen så nu är det ungefär det vi gör. Men hennes målarstil idag var minst sagt ovanlig haha.

Vet inte hur avancerat en 1,5-åring kan måla? Men jag tycker det var imponerande att hon klarar av att nästan fylla i ett hjärta helt och hållet, som jag gjort kanterna till.



En liten present till vår älskade M.

Tack för att du är världens bästa pappa till våra barn, för att du är bästa bonuspappan till Elion. För att du från dag 1 med Idun och Aston i magen har varit en närvarande och aktiv pappa. För att du tar fler tidiga morgnar än mig (som kompensation för att jag ”ansvarar” för Aston på natten). För att du är den som torkar Elions spyor eftersom jag själv skulle spy om jag gjorde det. För att du bygger kojor, monterar gungor och byter blöjor på rullande band. För att du förstår innebörden av att vara föräldraledig och väljer att vara det på heltid i över 7 månader. Tack för att du ger våra barn den tiden med dig, att du ger er relation den investeringen, och att du samtidigt ger mig möjligheten att jaga mina drömmar. Jag skriver så för att det inte är en självklarhet för alla, men jag är stolt över att du hjälper vår värld att vara mer jämställd, även om det för dig är självklart att dela ansvar över hem och barn så vet jag att det inte är det för alla. Jag är helt övertygad om att dina val, din trygghet och ditt sätt att vara kommer göra så att våra barn när de blir större fortsätter att komma till dig när de behöver hjälp med något eller vill ha någon att prata med. VI ÄLSKAR DIG <3


Kommentarer


  1. Josefine 13 november, 2016 on 16:52 Svara

    Åh så fint skrivet! Viktiga ord <3 KRAM

    • Evelina 14 november, 2016 on 14:35 Svara

      <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna