VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORGONSTATUS

Sovmorgon, morgondusch och nybakta frallor – check! Att jag känner mig förkyld igen (eller är det fortfarande!?) är det jobbigaste just nu så det vore dumt att klaga :).

Jag fortsatte mitt experiment med Aston och närhet igår. Satt med honom i soffan ytterligare en halvtimme än kvällen innan och jodå – han sov ännu en timme längre i sin säng innan han ville komma över till mig. Så hittills ser jag ett samband och vi fortsätter att tanka närhet så ser vi var det leder. Mammas lille mysälskling <3

 

IMG_6583 IMG_6587 IMG_6594

Har ni sett något så gulligt? Ja jag har det i Elions första skor, ett par vita skinncoverse hihi. Men dessa är galet gulliga! Storasyster och storebror fick nya skor från Viking så då passade jag på att beställa ett par till lillebror också – dessa från Esprit.

 

IMG_6598

De är fortfarande lite stora men han går ju inte i dom och jag tänker att de kanske är perfekta framåt vårvintern när han förhoppningsvis gör det :).

Lördagskram!

Här skiner solen och jag längtar efter en promenad! Det och tid med mina minisar är det enda jag saknar med livet som studentmamma faktiskt. Så det är tur att de lediga helgerna finns. Värdesätter dom på ett helt annat sätt nu än tidigare!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna