VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FARS DAG-TÄVLING: KLOCKA FRÅN HEXTER & BAINES

För att göra bloggen roligare såhär i trista hemtentatider tycker jag att vi startar en tävling i samarbete med Hexter & Baines där priset är valfri klocka ur deras sortiment!

För att vara med och tävla vill jag att du går in på hemsidan och väljer vilken klocka du skulle vilja ha om du vann. Skriv sedan vilken modell samt vem som skulle få den och varför i en kommentar till detta inlägg. Tanken är att detta är en perfekt Fars dag-tävling men självklart kan du vara med och tävla om en klocka till dig själv också eftersom klockorna passar lika bra till kvinnor som till män (jag har två):).


Klockor

IMG_6321

Hexter & Baines erbjuder snygga och stilrena klockor som dessutom är högkvalitativa – till marknadens bästa priser. Alla klockor drivs av ett schweiziskt kvartsurverk och skyddas av reptåligt safirglas. Boetten tillverkas från 316L kirurgiskt stål och har en plättering i roséguld eller silver. Alla klockor har dessutom en vattentäthet på 5ATM (dvs 50 m). Konkurrerande märken i samma prisklass använder oftast mineralglas, japanska urverk samt en vattentäthet på 3ATM.

LYCKA TILL!

P.S för den som inte vill delta i tävlingen men ändå vill köpa en fin klocka i fars dag-present får du 150kr att handla för om du anmäler dig till deras nyhetsbrevet på hemsidan.


Kommentarer


  1. Mikaela 2 november, 2016 on 12:38 Svara

    Jag vill vara med och tävla om en Nottingham 40 till min man och barnens pappa.Han besökte tandläkaren i går efter nästan 20 år för att han har dåliga erfarenheter.Jag är så stolt över honom.Jag tvingade i väg honom och det är han glad för i dag.Med en farsdagklocka vill vi i familjen visa vår uppskattning för honom.

  2. Michaela 2 november, 2016 on 12:42 Svara

    Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna en oakham-40 till min man och världens bästa pappa till våra två pojkar i farsdagspresent!
    Han önskar sig aldrig något & köper hellre saker till mig.
    Klockan skulle bli en fin present som kan följa honom hela livet! ✨?

  3. Myh 2 november, 2016 on 12:53 Svara

    Åh vilken superpassande tävling!

    Jag skulle mer än gärna vilja vinna en Nothingham 40 till min älskade sambo som också ska bli pappa till bebisen som bakas i min mage i skrivande stund. Trots att bebis inte är här än tycker jag han är mer än värd en fars dags-present. Han är den mest omtänksamma person jag känner och bryr sig mer än någonsin om mig och den lilla i magen nu. Han är väldigt delaktig i allt som har med bebis att göra och jag blir bara ännu mer säker varje dag än jag var innan på att han kommer att bli världens bästa pappa. Hans klocka har nu dessutom gått sönder och i och med alla utgifter som blir i och med bebis så vill han absolut inte lägga pengar på en klocka till sig själv. Så då vore det ju toppen om jag kunde vinna en åt honom i present 🙂

  4. Karolina Renström 2 november, 2016 on 13:07 Svara

    Å min man drömmer om en ny klocka men med föräldrapenning och husbygge är det inte läge för en ny. Men då vore det ju fantastiskt att få överraska honom på Fars dag! Jag skulle välja en Nottingham 40 till honom.

  5. Sandra 2 november, 2016 on 13:09 Svara

    Om jag skulle vinna skulle det bli denna modell:
    Nottingham 40
    120/75mm (Rekommenderat för Män)

    Klockan skulle min älskade pappa få i farsdagspresent. En stilren klocka som pappa garanterat skulle gilla. Min pappa är en person som ställer upp för alla omkring, vi barn och barnbarn behöver bara fundera på att be pappa om hjälp så kommer han med en gång. Det kommer vara första farsdag sedan mamma dog, dagen kommer garanterat vara extra jobbig (nej jag försöker inte ge mig på någon snyfthistoria). Men det hade varit fint att kunna ge pappa en sån present.

  6. Anne 2 november, 2016 on 13:11 Svara

    Nottingham 40 tyckte jag var riktigt stilig och den skulle passa min sambo perfekt! Motiveringen då… Det är svårt, alla vill ju vinna. Oskars klocka gick som sagt sönder för ett tag sedan så jag skulle jättegärna ge honom en ny, denna gång en riktig lyxklocka som han tidigare bara kunnat drömma om. Vi har en dotter på 1,5 år och nu är jag höggravid med andra barnet, så han sliter verkligen som ett djur med att både jobba och hjälpa till hemma eftersom jag knappt orkar nånting. Han förtjänar verkligen en fin present, som tack för allt han gör och för att han är en så otroligt bra pappa! Kram

  7. Marie 2 november, 2016 on 13:35 Svara

    Hej!
    Vilken trevlig tävling.
    Jag vill gärna få chansen att ge min blivande sambo och man en ny Davenport 40.
    Den vill jag ge honom för att han är den bästa ‘extrapappan’ till mina flickor och för att han ska kunna hålla koll på att jag håller koll på tiden…..

  8. Lina 2 november, 2016 on 13:50 Svara

    Jag skulle ge klockan i fars dags-present till mannen i mitt liv. Han är inte pappa till min son, men betyder så oerhört mycket för både mig och sonen. Han gör allt en pappa gör – och står ut med oss, som haft lite svårt att vänja oss vid att ha en till vuxen i våra liv. Efter sex år ensamma. Han är den bästa man kan ha! Och vi älskar honom så!! Ingen uppskattning är god nog för honom, men en snygg klocka är en ruskigt bra början. Vi håller tummarna!
    Denna klockan: Nottingham 40

  9. Louise 2 november, 2016 on 13:51 Svara

    Hej!

    Modellen adlington 40 skulle jag gärna vilja ge till min pappa i farsdagspresent. Efter ett jobbigt år där han har varit en klippa till min mamma som drabbades av proppar i lungorna. Samtidigt som hans egen mamma, min farmor varit dålig. Trots detta har han alltid ställt upp för både mig, min bror och mina två barn.

    Jag vet dessutom att han har det lite tufft på jobbet just nu så en ny fin klocka hade han blivit jätte glad för!

  10. Lisa 2 november, 2016 on 14:12 Svara

    Hej! Jag vill vara med och tävla och skulle då välja Nottingham 40. Efter en tuff skilsmässa och att ha levt ensam med mina två barn i 1,5 år, så träffade jag min POJKVÄN (blir fortfarande bubblig av att säga pojkvän, hehe) på nyårsafton 2015. Så snart ett år tillsammans. Han är världens finaste pappa till sina två barn, och givetvis en fin bonus till mina grabbar! Jag bara älskar designen på klockorna så skulle ju gärna ha velat ha en till mig själv, MEN det är finare för själen att ge bort och att se andra människor glada! Så detta skulle vara en toppen Fars dag-present till honom; i synnerhet eftersom det är den första jag firar med honom.

  11. Desireé 2 november, 2016 on 14:31 Svara

    Åh, jag skulle väldigt gärna vilja ge min fina man en sån fin klocka!
    Han är verkligen värd nåt så riktigt fint som ett tack och uppskattning för allt han gör. Han gör våran familj hel, trots att han själv är lite trasig (som våran dotter säger) Han har en blodsjukdom och behöver medicineras på sjukhus varannan vecka för att må bra. Världens bästa pappa och make är han. Vore drömmen och få ge honom en Oakham 40.

  12. Sandra 2 november, 2016 on 14:37 Svara

    Önskar vinna Adlington 40 till min kära man och mina barns pappa ❤️ Det är så himla snyggt med en stilren klocka på armen! Han ställer alltid upp för mig och barnen och skulle verkligen vara värd en fin present.

  13. Emelie 2 november, 2016 on 15:03 Svara

    Jag skulle vilja vinna Oakham 40 (http://www.hexterandbaines.com/se/be-oakham-40mm) till min kära man.
    Vi fick missfall i vår första graviditet i april i år men är gravida igen med bf nästa april. Jag önskar så att vinna för att han ska få en present då han faktiskt redan är en pappa (som du påpekade i något av dina inlägg). Frågade honom förut om han ville ha farsdagspresent i år, innan lill*n är född men då sa han nej. Men jag tror innerst inne att han skulle bli så glad! Att få bli uppskattad och faktiskt förstå att han redan är en pappa. Har RUL strax efter farsdag så det skulle bli perfekt. Mycket snygg klocka dessutom! 🙂

  14. Mi 2 november, 2016 on 15:18 Svara

    Jag skulle så hemskt gärna vilja ge bort Adlington 36 till den man jag älskar. Den man som trots att han har fullt upp med sina egna tre barn ändå lyckas se mina två barn. Alltså verkligen SE och få dem att känna sig uppskattade för just deras unika personligheter. Inget gör mig lyckligare!

  15. Tess 2 november, 2016 on 15:23 Svara

    Men åh så snygga klockor!!
    Jag hade så gärna vunnit en klocka till min man. För ett år sedan gick jag in i väggen, och det har varit väldigt tufft för oss båda. Han har ställt upp så otroligt fint för mig, och jag är så tacksam som haft hans stöd och kärlek under den här tiden. Tyvärr går inte sjukpenning och lyxiga presenter riktigt ihop, men det hade varit sååå roligt att få ge honom en ny klocka! Adlington 40 är jag säker på att han hade tyckt allra bäst om.
    Kram och glad lillördag!

  16. Anna L 2 november, 2016 on 15:25 Svara

    Jag skulle så väldigt gärna ge en Adlington 40 till min man – vår älskade dotters pappa. Han ska i år få fira sin allra första farsdag efter att vi i 5 år med 7 ivf-behandlingar kämpat för att bli föräldrar. Han älskar dessutom armbandsur så denna hade varit helt perfekt ?

  17. malin 2 november, 2016 on 16:11 Svara

    Jag skulle vilja vinna en devonport 36 till både mig själv och min man! efter en sjukt stressig höst när jag börjat jobba igen och han är hemma halvtid med vår tjej har vardagspusslet fått en helt ny innebörd. Mängder med kärlek, stress, glädje och tjaffs skulle vi bli så glada med en liten present i den mörka hösten.

  18. Julia 2 november, 2016 on 16:18 Svara

    Hej! Om jag skulle vinna skulle jag välja klockan ”oakham 40”. Den hade jag gett till min underbara sambo som jag varje månad kämpar tillsammans med för att vi ska få bli föräldrar! Världens bästa pappa i mina ögon som faktiskt är värd en fars dag present även om våra små tyvärr inte kommit till oss än! 🙂

    Tack för en underbar blogg! kram

  19. Therese Lorin 2 november, 2016 on 16:43 Svara

    Hej! Jag och mina tre barn skulle vilja vinna Oakham 40 till pappan i huset. Han är världens bästa pappa som jobbar, leker och är uppe på nätterna och tillsamans med mig tar vi hand om vår svårt sjuka 1,5 åring som har njursvikt och väntar transplantation. Han kräks pga svikten mycket om nätterna. Vi har haft otroligt tufft 1,5 år och vi kämpar varje dag med att få ihop vardagen. Våra andra barn är 6 och 8 och det har/är även tufft för dem. Därför skulle det vara jätteroligt att kunna överraska med en ny fin klocka:)

  20. Sofie 2 november, 2016 on 17:14 Svara

    Om jag vann en fin klocka så hade jag önskat en Oakham 40 till min sambo. Vi fick för 1månad sen en son vilket är hans första barn. Han är dessutom en alldeles underbar och fantastisk extra pappa till mina två andra barn och behandlar dem som sina egna trots det inte är blodsband i mellan.
    Hade varit roligt att få ge honom en extra fin farsdags present i år då han firats för första gången av sin son.
    /Sofie

  21. Elin 2 november, 2016 on 17:22 Svara

    Hej! Jag vill tävla om en Oakham 40(120/75) till min man Vi firar även 10 år som gifta och klockan är precis i hans stil!
    Tack för en härlig blogg!

  22. Johanna 2 november, 2016 on 17:24 Svara

    Om jag vann så skulle jag vilja vinna en Nottingham 40 – den skulle vara perfekt som fars dag present till min pappa. Jag har varit sjukskriven nästan hela 2016. Min pappa har varit ett stort stöd för mig under denna jobbiga tid. Jag skulle bli så glad om jag vann denna klocka och då kan ge tillbaka litegrann till pappa. Kram

  23. Agneta 2 november, 2016 on 17:26 Svara

    Jag tror att min sons pappa, tillika min x-sambo, skulle bli väldigt glad över Nottingham 40! Den passar honom. Vill att han får den på farsdag för att han är den bästa pappan ett barn kan ha!

  24. Johanna 2 november, 2016 on 17:40 Svara

    Jag skulle välja adlington 40. Till min man och pappan till mina barn. Tror aldrig han har ägt en klocka under dem 10 ( ja 10 årsjubileum ihop nu i vinter) år vi varit ihop. Han kämpar mot utbrändhet och har varit sjukskriven länge, att få överraska med en klocka i denna lite ekonomiska krisiga perioden vore såå kul.

  25. Sandra 2 november, 2016 on 17:59 Svara

    Jag skulle vilja vinna Nottingham 40 till min pappa som även fyller 50 år på självaste fars dag!! Han har inte haft en lätt uppväxt med föräldrar som dog innan han var 13 och flyttade hem till sin syster i en annan stad! Han ställer ALLTID upp med var det än är!! Både för mig mina syskon och mina barn!! Han är
    Bäst och jag älskar honom så!!

  26. Katrin 2 november, 2016 on 18:14 Svara

    Jag skulle vilja vinna en Nottingham 40 till mig själv!
    Jag är ensam med min son och då det inte finns någon att ge en farsdagpresent till så vore det toppen att kunna ge en till mig själv istället! Det är kämpigt att vara själv med allt pussel med förskola, nattis, mitt jobb och vem som kan hjälpa till att hämta när inte jag kan så en fin klocka skulle pigga upp den här trötta mamman.

  27. Zarah 2 november, 2016 on 18:18 Svara

    Jag skulle mer än gärna vilja vinna en Nottingham 40 till min sambo.
    Alltså jag kan inte beskriva hur mycket han har gått igenom. Först förlorade han sin egen far och sedan gick min far bort i somras. Dessutom låg jag inne på sjukhus fem månader och han tog hand om ALLT här hemma under tiden, vi har även en autistisk pojke på sex år och en dotter på nio år som ska ha sin tid. Jag önskar jag kunde ge honom hela världen såklart!

  28. Emma 2 november, 2016 on 19:14 Svara

    Vilken fin tävling! Jag skulle vilja vinna en Nottingham 40 till min sambo och min sons pappa! Det är hans första fars dag i år, samt att han fyller år i slutet på november, så det skulle vara en väldigt fin present till honom! 🙂

  29. Ana Eriksson 2 november, 2016 on 19:22 Svara

    Jag skulle vilja vinna en Oakham 40 till min man i farsdagspresent. Han är helt enkelt världens bästa och tänker ALLTID i första hand på mig och kidsen. Det skulle vara väldigt roligt att överraska honom med en extra present på farsdag. ❤️

  30. Anette 2 november, 2016 on 20:05 Svara

    Tänk att få ge min man och barnens pappa en Devenport 40 som en gåva på farsdag. Jag vill gärna ge honom en klicka som en symbol för tiden. Jag studerar som du på universitetet med tre små barn här hemma. I fyra år har jag studerat nu och nu längtar vi tills jag har min fil. Kand om drygt ett år. En klocka på min makes arm från mig och barnen skulle symbolisera att tiden går och vi har ”bara” ett kämpigt år kvar med mina studier. Han hjälper mig så gott han kan så jag får plugga ostört inför tentor och vid uppsatser och det är verkligen inte lätt för våra män när man måste lägga så mycket fokus på studierna på universitetet. Utan min man hade jag aldrig nog aldrig kunnat studera som jag gör för att uppfylla min dröm.

    Tack för en bra blogg som jag följt sen Elion var bäbis. Vet ju mycket väl hur det är med många barn, renoveringar och samtidigt akademiska studier. Heja oss, och heja våra män 🙂

  31. Sanna 2 november, 2016 on 20:15 Svara

    Åh vilken fantastisk tävling!

    Jag vill så gärna vinna en Oakham 40 till min man. Vi träffades på högstadiet och har hängt ihop i snart 12 år. Tillsammans har vi en liten dotter. I slutet på sommaren förlorade jag hastigt och traumatiskt min pappa alldeles för tidigt. Min älskade make har tagit hand om allt under tiden som jag inte har orkat. & jag menar verkligen allt! Mig, vår dotter och allt som hör till vardagen samtidigt som han själv jobbat heltid. Han har dessutom lyckats få ett nytt grymt jobb under denna jobbiga period. Jag vill därför verkligen vinna denna fina klocka till den mest fantastiske mannen jag vet, min man <3

  32. Jannie 2 november, 2016 on 20:18 Svara

    Jag skulle vilja vinna en Oakham 40 som jag skulle ge till min pappa. Klockan blir en symbol för att vi, av olika anledningar, har mycket TID att ta igen med varandra. Det gäller att ta vara på tiden vi har med varandra.

  33. Emma 2 november, 2016 on 20:31 Svara

    Jag skulle välja en Nottingham 40 till mannen som nyligen påbörjat en ny karriär inom skolvärlden. En klocka på armen skulle underlätta under skoldagen då det inte är av fördel att dra fram mobilen för att kolla tiden, & då slippa argumentera för varför han tittar på sin mobil när de försöker jobba bort onödigt mobilanvändande på skolan.. ?

  34. Mikaela leveau 2 november, 2016 on 20:31 Svara

    Jag vill vinn en Nottingham 40 till min man, som varje dag gör allt för mig och våra 3 döttrar! Han är underbar på alla vis o sätter alltid oss i första hand!

  35. Malin Smångs 2 november, 2016 on 21:06 Svara

    Åh va roligt!
    Jag skulle vilja vinna klockan som heter Nottingham 40 till min kära, älskade far på fars dag. Jag är dålig att visa honom uppskattning men jag vill verkligen ge honom en riktigt fin present och jag tror faktiskt hans klocka har gått sönder så detta kunde inte bli mer passande!
    Jag har väldigt dålig fantasi när det kommer till presenter men dessa klockor är sjukt snygga och tror han skulle tycka om dom! Det vore otroligt roligt att se hans reaktion om jag vann denna åt honom. Han förtjänar en riktigt fin klocka, och särskilt så som han hjälpt mig med min livs första flytt den här hösten. <3
    Håller alla tummar jag har! KRAM!

  36. Emelie 2 november, 2016 on 21:29 Svara

    Skulle så gärna vinna Oakham 40 till min dotters pappa på hans första farsdag. Förra året på farsdag låg vi på soffan med värkar men dottern väntade några dagar med att titta ut. Så det skulle vara en så fin farsdagspresent till bästa pappan som gör så mycket för oss. Han älskar klockor. Budgete tillåter dock inte att köpa en just nu så hade vart fantastiskt att vinna?.

  37. Elina 2 november, 2016 on 21:44 Svara

    Jag skulle vilja ge en Nottingham 40 till min man som är pappa till våra snart fyra barn. Han har till stor del byggt vårt hus själv och håller fortfarande på med övervåningen, samtidigt som han precis har börjat plugga och dessutom jobbar extra som kock flera helger i månaden. Jag är så glad över att jag satte klorna i honom på dansgolvet för snart elva år sedan. Allt jag såg var en skitsnygg kille (på nyss fyllda arton år, är själv fem månader äldre 😉 ) kunde aldrig ha föreställt mig att vi skulle bli ett så bra team, på så många plan. Önskar få fira honom ordentligt i år med en snygg klocka.

  38. Maria 2 november, 2016 on 21:51 Svara

    Jag vill vara med och tävla om en adlington 40 till min man. Vi fick vårt andra barn i mars i år, ungefär en vecka efter Aston. 🙂 Denna lilla tjej visade sig vara en high need baby och det har varit en rätt tuff tid (självklart även underbar) för vår familj att anpassa oss efter henne. Klara har även varit (och är fortfarande) väldigt mammig och jag har burit på henne i princip hela dagarna, men min älskade man har inte klagat en enda gång utan bara gjort allt för att underlätta för mig! Städat, handlat, lagat mat, tvättat osv. Jag kan ärligt säga att jag inte varit och handlat mer än 3 ggr sedan i mars. Han förtjänar verkligen en fin klocka för att han är världens bästa man och pappa!

  39. Josefine 2 november, 2016 on 21:53 Svara

    Vilken passade tävling! Jag skulle vilja vinna en Nottingham 40 till min kille, som visserligen inte är far till mina barn, men som är en fantastisk bonuspappa och gör allt för mig och barnen. Och som om inte det vore nog fyller han 40år i dagarna. Så det skulle bli en fantastiskt farsdags- och 40års present.

  40. Malin - mamma till S, T och L 2 november, 2016 on 22:02 Svara

    Åh jag skulle faktiskt välja En Nottingham damklocka till mig själv. Det kan ju tyckas egoistiskt men jag den finaste present som pappan i huset kan få är inte något som kan köpas utan något som barnen skapar själv. Det är se presenterna man sparar längst in i hjärtat. ❤️
    Jag tycker däremot att jag är värd en ny klocka då min fina MK klocka blev stulen på badhuset förra fredagen. ?

  41. Johanna-mamma till 1 prins & 2 prinsessor 2 november, 2016 on 22:19 Svara

    Jag skulle välja en Nottingham 40 till min älskade sambo!Just för att han är han och för att han är världens bästa pappa och bonuspappa till våra döttrar och min son sen.Han gör absolut ingen skillnad på barnen och behandlar min son som sin,trots att han har en egen väldigt närvarande pappa(som dessutom tokgillar min sambo)Sen är han en riktig klockälskare!Så han skulle bli överlycklig!Han förtjänar verkligen den efter att han har fått rodda med allt vad jobb,barn,hem,tvätt,städ och handling innebär då jag precis var sjukskriven och sängliggande.

  42. Emma 2 november, 2016 on 22:22 Svara

    Jag skulle vilja vinna den för mina barns räkning till deras underbara pappa och tillika min man. Han är egenföretagare som kämpar hörnet för att vi ska ha mat på bordet- det är tuft. När han väl umgås med barnen är han den bästa pappan, som hittar på de där busen alla barn älskar (kanske dock inte alla mammor ?). Ta förskolan som ex. Han kan lätt fastna i sandlådan nån timme och leker med alla barnen. När barnen somnat för kvällen väntar dock oftast mer jobb.. Han saknar numera klocka men skulle passa så bra i en Oklahoma 40. (Ja nåt liknande hette den iallafall). Nu. Håller jag tummarna gör att kunna ge honom nåt riktigt snyggt!

  43. Annie 2 november, 2016 on 22:23 Svara

    Devonport 36 skulle jag vilja vara med och tävla om <3
    Jag har ganska blandade känslor inför det här med fars dag. Mest negativa då jag av olika anledningar inte längre har kontakt med min pappa. Fastän jag är vuxen så saknar jag en förälder och det blir så tydligt nu när jag själv fått barn. Jag önskar att han fanns där ett samtal bort, att jag kunde ringa honom glad som ledsen, be om hjälp, umgås, fråga saker, veta att det finns nån där som alltid kommer älska mig, just för att han är min pappa. Ibland tänker jag att man pratar alldeles för lite om far och dotter relationen. Som ju är precis lika betydelsefull som den mellan mor och son och far och son. Är så glad att jag ändå hittade världens finaste man som blev pappa till vår dotter. Det väntar faktisktredan en klocka till honom i julklapp så jag antar att jag får tävla om denna till mig själv 🙂

  44. Emelie 2 november, 2016 on 22:24 Svara

    Jag skulle vilja ge en Nottingham 40 till min sambo då han är värd en riktigt fin present. Vi fick vår dotter för snart fem månader sen, samtidigt som hon kom var vi mitt uppe i att köpa vårt hus, inte alls planerat men chansen kom och vi vågade satsa! När dottern var 2,5 månad var hon och jag med i en trafikolycka. Sedan dess har han slitit både på jobbet och här hemma då jag har svåra smärtor i nacke och axlar. Han är värd att få något fint på farsdag.

  45. Annelie Nordin Roos 2 november, 2016 on 23:56 Svara

    En Devonport 40 skulle jag vilja vinna till min man tillika far till ett av mina barn + världens bästa bonusfar! (Hoppas även att jag kommer kunna tjuvlåna uret någon gång ibland) ?

  46. Hanna 3 november, 2016 on 05:48 Svara

    Jag skulle vilja välja en Nottingham 40 till min make och mina barns far för art han är en fantastisk pappa och man som funnits för mig och barn i med och motgångar.

  47. Josefin Aourell 3 november, 2016 on 05:52 Svara

    Hej! Jag skulle vilja ge klockan till min blivande man och pappa till vår lilla Mio❤️ Han förtjänar det allra bästa för han är vår klippa och finns alltid där även när man minst förtjänar det!

  48. Catharina S 3 november, 2016 on 06:09 Svara

    Hej! Jag hade gärna vunnit denna otroligt snygga klocka till bästa sambo och pappan till våra två busfrön! Hela året har bestått av renovering av mina föräldrars släkt gård och pengarna har gått till huset oavkortat. Hoppas hoppas! ??? tack för en kanon blogg!

  49. Frida 3 november, 2016 on 07:21 Svara

    Åh jag önskar att jag vinner en present till min man och mina barns pappa som är så värd en fin klocka. Jag önskar i så fall Adlington 40. Han kämpar på med tre barn,heltidsjobb och bygger en stuga samtidigt, och han finns alltid där för oss!

  50. Hanna 3 november, 2016 on 08:44 Svara

    Jag skulle SÅ gärna vilja vinna en Nottingham 40 till min sambo och pappan till min 6 mån son.
    Som jag skulle vilja ge honom på sin 1a farsdag.
    Inte nog med att han ställer upp för mig i alla lägen, han visade direkt vilken superpappa han kommer bli när vår lille var 7 dagar gammal och jag lades in på sjukhus med njursten.
    Sen är han världens bästa svärson åt mina föräldrar. Mina föräldrar sålde sin stora villa för att flytta till mindre och kunna resa mer nu när de blivit äldre. Men samma vecka som de fick nycklarna till sitt nya radhus (som behövde totalrenoveras) fick pappa en stroke. Min sambo ställde direkt upp och varje dag efter sitt jobb åkte han till deras nya radhus och gjorde hela totalfenoveringen själv (förutom badrum då). De enda jag kan säga är att han är den mest omtänksamma människa som alltid sätter andra före sig själv. Därför förtjänar han verkligen att få denna fina klocka på sin första farsdag. ☺️?❤️️

  51. Isabella 3 november, 2016 on 09:26 Svara

    Jag skulle vilja vinna en Adlington 40 till min man och min sons pappa eftersom han är den bästa pappan.

  52. Malin 3 november, 2016 on 10:21 Svara

    Det kanske inte är helt comme il faut, men jag skulle så gärna vilja vinna en Nottingham 36 till mig själv. Jag har varit ensamstående på heltid sedan min son var 6 månader, och även om jag såklart aldrig kan ersätta hans pappa gör jag mitt bästa för att vara någon slags dubbel-förälder, både mamma och pappa. Det skulle vara roligt att få bära en sådan fin klocka på armen, och jag fyller dessutom år snart (just saying)!

  53. Suzanne 3 november, 2016 on 10:52 Svara

    Jag skulle välja ”Nottingham 40”, till min man och pappan till mina 5 barn, om jag hade turen och äran att vinna denna tävling.

    Under de senaste 3 månaderna har han förutom att renovera vårat kök och blivit pappa till vårat 5:e barn även fått en ny tjänst på jobbet med allt vad det innebär för att sätta sig in i de nya arbetsuppgifterna.
    Men på något sätt lyckas han alltid finna tid till barnen, till var och ett av dem. Han finns alltid där för dem och det är värt allt för både dem och mig och något jag verkligen skulle vilja uppmärksamma med en fin present!

  54. Mikaela Nilsson 3 november, 2016 on 11:15 Svara

    Jag hade så gärna velat vinna en Nottingham 40 till min fantastiska man som alltid tar hand om mig och vår son och alltid sätter vårt bästa först. Trots att jag är sjukskriven, att sömnen strular och att vi fått vår beskärda del av diverse motgångar den senaste tiden renoverar han hela vårt hus samtidigt som han alltid prioriterar tid med oss. Han är verkligen värd lite uppskattning som tack för att han är vår klippa! Håller tummarna för att jag kan gottgöra honom lite till Fars dag ♥️

  55. Anna 3 november, 2016 on 12:00 Svara

    Hej där 🙂
    Perfekt tävling <3 Jag hade valt en Nottingham 40 till min man. Jag har velat köpa en klocka till min honom ett tag nu, men ekonomin har inte alls funnits där. Så håller tummarna nu 🙂
    Hans son på 3 år bor just nu nästan 200 mil ifrån där vi bor och det har självklart varit otroligt jobbigt för honom att inte kunna träffa honom, han är en fantastisk pappa men har inte FÅTT chansen att vara fysiskt närvarande senaste halvåret: Jag vill kunna ge honom en farsdagpresent som han kan titta på och bli påmind om att vi är många som VET och tycker att han ÄR en helt underbar pappa, som gör allt i sin makt för att få ha sin son hos sig, trots att han får kriga mot en kvinna som sagt själv att hon inte ens vill ha sin son längre men som gör allt hon kan för att göra det svårt för min J.
    Han är en fantastisk pappa och man och det hade varit så himla fint att kunna få ge honom något som påminner honom om det <3
    Stor kram!

  56. Malin Sandén 3 november, 2016 on 12:15 Svara

    Jag skulle vilja ge min sambo och mitt kommande barns pappa (bf 11/11) hans första farsdag-present. Efter ovillkorlig kärlek och stöttande genom hela graviditeten vill jag/vi nu visa honom extra uppskattning.
    Gärna med Oakham 40 (120/75).
    Tack för en fantastisk blogg! Kram Malin

  57. Patricia 3 november, 2016 on 12:22 Svara

    Hej!! Åh, jag vill så gärna vinna denna tävling! Då jag och min J gifter oss i maj nästa år skulle en Devonport 40 vara perfekt som gåva på morgonen till honom på vår stora dag! Då hans kläder redan är inhandlade och den klockan skulle matcha hela honom så bra! Och han har på senaste nämnt att han skulle vilja ha en klocka nu. Det vore perfekt med denna vinst! hoppas hoppas. 🙂

  58. Linda 3 november, 2016 on 13:37 Svara

    Hej!

    Om jag vann så skulle jag ge klockan till min man! Dels för att han helt enkelt är världens bästa, har renoverat och fixat i vårt hus hela sommaren/hösten samtidigt som han ser till att vi har tid tillsammans med familjen! Att få ge honom denna klocka skulle vara perfekt då farsdag och vår bröllopsdag är nästan samtidigt 🙂

    Jag skulle välja Nottingham 40 till honom (http://www.hexterandbaines.com/se/be-nottingham-40mm)

    Hoppas, hoppas! 🙂

    Kram

  59. Gill 3 november, 2016 on 14:54 Svara

    Åh en Adlington 40 hade gjort sig fin på min älskades arm. Han är världens bästa pappa åt vår snart 1,5årige son. Sätter alltid oss först och offrar mycket sömn för att vi ska kunna ge sonen korta dagar på förskolan trots att han jobbar skift.

  60. Caroline 3 november, 2016 on 17:35 Svara

    Hej!
    Skulle gärna vilja vinna denna fina klocka, främst modellen Adlington 40, till min fantastiska man/mina barns pappa. Han blir 3barnspappa om ca 1,5 månad 🙂

    Kram Caroline

  61. Jenna 3 november, 2016 on 21:23 Svara

    Hej!

    Nottingham 40 skulle jag vilja vinna åt min sambo (och min sons far),för vi älskar honom helt enkelt 🙂

    Kram kram

  62. Sofia 3 november, 2016 on 22:24 Svara

    En Nottingham 40 håller vi 8 tummar för (jag och mina 3 kids) så vi får överraska pappan rejält.
    En klocka har länge stått på önskelistan då den förra vi köpte för några år sen gjort sitt.
    Sen skadar det inte att jag kan norpa åt mig den och låna lite ibland ?

  63. Michaela 3 november, 2016 on 22:49 Svara

    Devonport 40

    Jag skulle ge klockan till min älskade sambo, som verkligen är världens bästa pappa. Det är så vackert för mig att veta att vår son kommer växa upp med en trygg fadersfigur. Att han kommer kunna ha sin pappa som förebild och idol. Det är ju tyvärr inte alla barn som får det..

  64. Elin 3 november, 2016 on 22:57 Svara

    Jag fastnade helt för Devonport 40 och om jag vann skulle jag vilja ge den till min man. Vi gifte oss i somras men valde att skippa morgongåva pga ekonomiska skäl, tråkigt men sant. Jag studerar och har inget CSN kvar att ta vilket gör att vi får spara allt vi kan för att överleva kommande månader.
    Vore så fantastiskt kul att få skämma bort honom lite, för han är verkligen en helt fantastisk man och pappa. Vaknar fortfarande (11 år senare) med fjärilar i magen varje morgon och han är min klippa i livet ❤️

  65. Emma 3 november, 2016 on 23:36 Svara

    En Devenport 40 skulle göra min sambo så glad! Han skulle få den i fars dag present. Så fin klocka (som jag skulle låna ibland..) 🙂

  66. Malin 4 november, 2016 on 05:43 Svara

    Jag skulle gärna vinna en Nottingham 40 som en present till mig själv 🙂 Dels för att jag tar min socionomexamen i januari och dels för att jag just fått jobb tills jag är klar! Såå stolt över mig själv!

    Kram från ”40-årig student och 3-barnsmamma”

  67. Matilda Andersson 4 november, 2016 on 07:51 Svara

    Han är inte bara min soldat utan även min dotters. Han räddade mig från en djup depression när dotterns biologiska far försvann. Han må inte vara min dotters far enligt pappret, men vem säger att det måste vara så? En pappa finns där i vått och torrt. Han är vår soldat. Jag kan inte nog uttrycka mig i ord vilken fin fadersfigur han är till min dotter. Han gör mig mållös. Klockor är hans stora intresse och även om han inte är en pappa enligt ett papper så är han mer pappa än någon annan jag mött. Han hade älskat att ha en Adlington 40 på sin handled. ♡

  68. Malin Andersson 4 november, 2016 on 08:02 Svara

    Jag skulle vilja vinna en Nottingham 40 till mina två barns pappa tillika min sambo. Vi har levt tillsammans i tretton år nu och först nu har han ändrat sig och vill bli en klock-människa?
    Varför han ska vinna är enkelt, han är den bästa pappan i världen❤️ Nu stöttar han mig stenhårt att ta tjänstledigt för att studera istället vilket gör att ekonomin blir väldigt annorlunda. Jag är nog den som är mest orolig för de medans han säger att vi såklart fixar de. Han stöttar mig verkligen i de här vilket gör att han verkligen förtjänar att bli lite extra bortskämd ?

  69. Anna 4 november, 2016 on 08:12 Svara

    Hej! Skulle så gärna vilja överraska min man med en Adlington 40 klocka! Dels kämpar han som ett djur med sina studier (som han pendlar 4h per dag till/från) samtidigt som han grejar att vara världens bästa man och PAPPA! Han är SÅ värd att få lite uppmuntran i form av en snygg klocka! Kram!!

  70. Malin 4 november, 2016 on 08:15 Svara

    Hej!
    Adlington 40 hoppas jag på att få vinna till min man som till midsommar, om allt går som det ska, kommer att bli tvåbarnsfar 🙂
    Han vet inte om det än utan jag tänkte att det vore så skoj att få berätta det på farsdag! Och ännu roligare om man får överlämna en sån här fin present samtidigt. Kram

  71. Emelie 4 november, 2016 on 08:58 Svara

    Vilken perfekt tävling!
    Jag skulle gärna vilja ge min sambo en Oakham 40 i farsdagspresent! Den skulle verkligen passa honom ☺️
    Ha en fin dag! Kram Emelie

  72. Caroline 4 november, 2016 on 11:20 Svara

    Jag skulle vilja vinna en Adlington 40 åt min sambo och Novas pappa. Han jobbar och pendlar 1.5 timme enkel väg varje dag. Sliter hemma med renoveringen av vårt hus och tar hand om oss utan att klaga det minsta, alltid positiv och ser aldrig några hinder. Han förtjänar en alldeles perfekt farsdagspresent som han kan titta ner på väg hem från jobbet och räkna ner minutrarna tills han får träffa Nova och mig också såklart till kvällen.

  73. Josefin 4 november, 2016 on 11:40 Svara

    Jag önskar få ge min pappa modellen Nottingham 40.

    I måndags drabbades min pappa av en stroke, bara 52 år gammal. Han har en lång tid av rehabilitering framför sig och jag vill med den här klockan påminna honom om all tid tillsammans är värdefull, för man vet aldrig hur morgondagen ser ut. För inte var vi de minsta förberedda på att det här skulle hända. Jag vill att klockan ska vara en symbol för att vara stark, kämpa på med rehabiliteringen och förhoppningvis kunna komma tillbaka till hur det var i söndags. Hade vi kunnat vrida tillbaka klockorna hade vi gjort det för att förhindra det som hänt, men nu har det inträffat och vi måste vara starka tillsammans. Jag vill ge den här klockan till min fina fantastiska pappa för att visa honom att jag kommer finnas där och stötta honom varje timma, varje minut och varje sekund!
    Ge varandra kärlek här och nu och uppskattade all tid tillsammans, imorgon kan det vara försent!

  74. Fanny 4 november, 2016 on 12:04 Svara

    Vilken fin tävling!
    Om jag nu skulle önska mig en klocka, till mig själv (mest för att jag är värd en ny klocka, tycker jag), så hade det blivit denna: http://www.hexterandbaines.com/se/be-oakham-36mm
    MEN eftersom det är så pass nära fars dag nu, så vill jag istället önska mig en klocka åt min sambo/pojkarnas pappa. Tror han hade uppskattat denna bäst: http://www.hexterandbaines.com/se/be-adlington-40mm

    Och åh vilka snygga klockor! Jag hade blivit otroligt glad för en sådan klocka (är övertygad om att Han (min sambo) hade blivit prick lika glad), fungerar liksom till alla tillställningar, året runt. Till slitna jeans och en tisha på sommaren, till kostym på jobbet, till en mörkgrön kofta och svarta jeans på vintern. Japp, året om för kvinna eller man. ♥

  75. Marie 4 november, 2016 on 17:05 Svara

    Hej!
    Vilken rolig tävling 🙂
    Jag skulle vilja ge en Devonport 40 till min sambo på hans första farsdag. Han förtjänar en klocka eftersom han precis börjat på ett nytt jobb som innebär att pendla 2 timmar varje dag, vet att han tycker att det är jobbigt. Så skulle vara fint att kunna visa uppskattning från mig och sonen med en fin klocka!
    Kram

  76. Helena i Uppsala 4 november, 2016 on 20:06 Svara

    Nottingham 36
    Jag har inga andra smycken än klockor. I Damaskus bazarer hittade jag en ovanlig oval en som min konstnärsvän kommenterade med ”Salvador Dali!” Nu går det ju inte att åka dit och gå i klockbazaren så då hoppas jag på Nottingham i stället.

  77. Marlene 4 november, 2016 on 20:37 Svara

    Jag skulle vilja ge Nottingham 40 till min sambo och pappan till mina barn. Vi har några tuffa år bakom oss (depression, arbetslöshet, sjukdomar och så föddes vår minsta tjej alldeles för tidigt vilket har resulterat i några jobbiga år med sjukhusvistelse och mycket infektioner.) Nu har det äntligen börjat vända, men här om dagen gick vår 5 år gamla bil sönder och kostnaden landar på 80 000. Ingen försäkring/garanti gäller ? Skulle så gärna vilja ge min fästman en fin present för att han är den klippa som han är och alltid tänker på familjen i första hand trots att allt är tungt och för jävligt ibland (ursäkta språket). Stor kram till dig Evelina, har läst din blogg sedan 2007, men bara kommenterat någon enstaka gång! ?

  78. Sandy 4 november, 2016 on 21:14 Svara

    Wow vad snygg min älskade pappa skulle vara med en OAKHAM 40 på armen. Uret gör mannen!

  79. Sandy 4 november, 2016 on 21:17 Svara

    Wow vad snygg min älskade far skulle bli med en oakham 40 på armen. Uret gör mannen!

  80. Malin Mildh 4 november, 2016 on 23:27 Svara

    Jag skulle vilja vinna denna klocka till min sambo för vi är en bra kombo. Han är en jättebra bonuspappa och nu när en bebis tillsammans vi fått så har jag dragit världens vinstlott. Han finns alltid där för min sjuåriga tös och det brukar vara fullt ös. Han är snäll, go och trygg, men också väldigt snygg. Han är helt enkel fenomenal och sällan sur så jag vill att mina tjejer ska få ge honom detta fina ur. En Fars Dag är såklart lite speciell, men borde även firas utan något materiellt. Att hålla koll på tiden är han dock inte så bra på så detta vore ju verkligen en hjälp för honom att få ? Notting 40

  81. Linda Lundberg 4 november, 2016 on 23:36 Svara

    Jag skulle önska att mina tre barn kunde få ge den fina ”Nottigham 40” till deras fantastiska pappa på Farsdag. Han har slitit, dag som natt, med att bygga vårt hus och ändå lyckats vara en fantastisk pappa och förebild med tålamod och ork till lek, bus och mys. Nu håller vi våra tummar och tår för att klockan kan bli vår.

  82. Familjen Karlsson 5 november, 2016 on 06:48 Svara

    Devonport 40 – urläcker!

    Till min fantastiska pappa…
    Han höll mig i handen när jag tog mitt första steg,
    peppade och uppmuntrade när jag kände mig feg.
    Alltid närvarande, trygg och engagerad i allt jag tog mig an,
    envist stärkt mig och visat att ”du kan”.
    Nu en fin morfar till mina små,
    livsglad trots krämpor svåra att förstå.
    Ett hjärta av guld – det är precis vad han har,
    så bästa du – hjälp mig överraska min far!

  83. Sanna 5 november, 2016 on 23:47 Svara

    Wow, vilken lyxig tävling! Jag skulle gärna vilja överraska min älskade pappa med en Nottingham 40 klocka i fars dag present. Han om någon förtjänar lite extra uppskattning och en gåva som detta skulle vara perfekt till honom som varit med om stora förändringar under året. Själv är jag otroligt inspirerad och imponerad över honom och att han har styrkan att våga följa sin dröm och numera kan stoltsera sig som ägare av sin korvbutik med finska produkter.

    Det krävs mod att våga lämna det trygga arbetslivet bakom sig, och våga börja på nytt som egen företagare. Det är något jag själv drömmer om att våga i framtiden och något som gör att jag är extra stolt över honom för att han faktiskt vågar! Men förutom det är han dessutom världens bästa pappa, som alltid finns och ställer upp för mig, och min dotter i vått och torrt. Så lycklig över att han är just MIN och att han tar på sig en sådan stor och fin roll för min dotter (som har en mycket frånvarande pappa).

    Kram Sanna

  84. Nettan 6 november, 2016 on 00:09 Svara

    En Oakham 40 hade jag gärna velat ge till barnens pappa. Han är världens bästa och fixar alltid för att vi ska ha det bra <3

  85. Anna-Karin 6 november, 2016 on 08:55 Svara

    Jag skulle vilja ge Oakham 40 till min man. Han är just nu föräldraledig med vårt tredje barn och kämpar för att få ihop vardagen så att jag inte behöver lyfta ett finger när jag kommer hem. Han är verkligen värd en ny klocka då den han har nu knappt håller ihop längre, men han vill hellre lägga pengarna på att vi ska kunna hitta på roliga saker hela familjen än att investera i en ny klocka.
    Kram

  86. Lisa Olsson 6 november, 2016 on 18:52 Svara

    Jag skulle vilja ge en Adlington 40 till min älskade man, pappan till mina två fantastiska pojkar. På grund av hans jobb kommer han att vara borta 10 veckor och alltså missa att fira både julafton och sin trettioårsdag tillsammans med oss, så det skulle vara så roligt att kunna ge honom en väldigt fin farsdagspresent!
    Håller alla tummar och tår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna