VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN PAUS PÅ IKEA

Jag vet inte hur många timmar jag satt framför datorn igår med hemtentan men framåt 15 kände jag bara att näe – nu räcker det! Och jag hade kommit så långt – strax under 3000 ord (som är max), bra referenser löpande i hela texten och bra sammanhållen text. Så då kände jag att det var lika bra att låta den vila tills idag, köpa mer kopieringspapper och skriva ut den och läsa ”på riktigt”. Så det känns bra, tre dagar kvar dessutom!

Vi packade i alla fall in oss i bilen och åkte till IKEA för att kolla på skrivbordsstolar (och köpa kopieringspapper innan dess) men vi blev kvar där även på middag. Mysigt att strosa runt där och Idun gillar IKEA av någon anledning. IKEAAAA säger hon så fort vi kör förbi köpcentret haha.


Funderar på denna stol men blev inget köp, ännu i alla fall ;).


Som jag skrev på instagram – jag ÄLSKAR restaurangen på IKEA, det är perfekt att äta där med små barn. Igår lärde vi oss även att om man köper en varmrätt får man en barnmatsburk från SEMPER gratis?! Alltså det är ju hur bra som helst, men det känns nästan lite för bra haha. Aston tackar för sin ekologiska, vegetariska lasagne! Jag åt laxen som var båda tummar upp. Nyttig var den ju med men det jämnades ut med efterrätt hehe.

  

Gladskit <3


Och ja, jag fick nästan fjärilar i magen när jag såg att julsortimentet har kommit på plats. Jag älskar verkligen jul, tycker det är den bästa högtiden på året. Översköljs gärna av julpynt och glitter alla dagar fram till annandag jul – då vill jag gärna stöka undan julen och förbereda för ett nytt år ;).

Kram!


Kommentarer


  1. Suss 1 november, 2016 on 13:58 Svara

    Hej! Väntar mitt första barn och skulle gärna få en genomgång av vilken vagn du tycker är bäst!? Viktigt att det finns både liggdel och sittdel till den och att den är hyfsad i pris.

  2. Anne 1 november, 2016 on 18:00 Svara

    För mig är det typ LAG på att ha julgrejerna uppe till 13e januari x) Adventspyntar kvällen innan första advent och julpyntar + tar in granen 1-2 dagar innan julafton! I år väntar vi bebis den 19e december så vi får se hur pass bra planen håller x)

  3. Åh Ikea, var så längesen jag var där. Men med utmattningssyndrom och panikångest lär det nog dröja ännu längre tills nästa besök :/

  4. Milla 1 november, 2016 on 22:13 Svara

    Aldrig ätit på ikea men kanske ska testa ?

    • Evelina 3 november, 2016 on 11:19 Svara

      Ja det tycker jag! Laxen var jättegod 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna