VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINTERTID

Det var lite ”spännande”  att se hur minisarna skulle sova, eller rättare sagt när de skulle vakna i och med att klockan drogs tillbaka en timme. Aston som vanligtvis vaknar kring 06 hade kunnat vakna vid 05. De andra två sover ändå ”rätt länge” (till 07 haha). Men Aston vaknade 06 ny tid, alltså 07 egentligen och Idun sov till 07 ny tid, alltså 08 egentligen. SÅ bra! Idun var jag ändå rätt säker på skulle anpassa sig direkt med tanke på att hon ställde in sig till New York-tid på en gång och även när vi kom hem från New York, men helt säker kan man såklart aldrig vara ;). Elion var vaken lite längre igår och kollade film med mig och M, så trodde nog han skulle sova lite längre han också.

Idag väntar ännu en solig höstdag! Passa på, nästa vecka kommer visst molnen igen…

.

Bild från morgonpromenaden igår.

Vi ska strax ut på en sådan igen, hela familjen så Aston kan sova och vi samla frisk luft. M fick sovmorgon deluxe idag, framåt 09 ny tid gick vi in och sa att vi hade bakat scones. SOM han förtjänade den sovmorgonen, hela veckan har han gått upp med Aston, och sovit på Iduns golv en natt (nåja, några timmar men ändå).


Kommentarer


  1. Tilda 30 oktober, 2016 on 13:21 Svara

    Varför har ni inte en vanlig 90 eller 120 säng till Idun så kan M sova brevid henne när han måste gå upp på natten? ?

    • Evelina 30 oktober, 2016 on 13:56 Svara

      Det får inte plats sen när Idun och Aston ska dela rum. Vilket ändå är snart så vi vill inte behöva byta säng då ☺️ sen händer det kanske 1 gång i månaden eller ännu mer sällan så… Annars bra tips! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna