VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNART 7 ÅR SEDAN

Fredag väntar och jag känner mig taggad att köra på med hemtentan ett par timmar innan det är helg! Sen i kväll ska vi över till grannarna för fredagsmys, längtar!  Planer för helgen är innebandyturnering och innebandyträning bland annat.

Kan inte förstå att det redan är november nästa vecka!! Vilket innebär att min förstfödda fyller 7 år. Han var beräknad den 3 november men kom den 6:e, även om vattnet gick den 4:e. Lite samma som med Astons förlossning, vattenavgång långt innan den aktiva förlossningen. Jag tror alla föräldrar kan relatera till den speciella känslan man har inför datum och tid då man fick möta sitt första barn – när man blev förälder?

 

Idag vaknade jag och killarna vid 7 – hurra (nästan sovmorgon alltså ;))! Aston sov brevid mig sen 05 och M sov hos Idun på golvet sen ungefär den tiden haha… Hon vaknade ledsen då, vet inte varför? Så jag fick mys med mina killar eftersom hon och M sov till nästan 08 sen.

ÄLSKAR att kunna sitta hemma med skolarbete även om det är svårt vissa dagar, men extramyset lite då och då är ju största lyxen. Lättare med hemtenta när det bara är att skriva än inför tentaplugg. MEN, jag har beställt ett datorbatteri och när det kommer och är installerat ska jag nog åka in till skolan igen och färdigställa uppsatsen för det blir helt klart en annan intensitet i arbetet på bortaplan.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna