VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DRÖMMAR OCH LITE SÖMN

Vad jag har drömt inatt! Jag var gravid med fjärde barnet. Vi gick runt och kollade på radhus i ett område som var vårt, jämförde de olika husen som skiljde sig åt massor för att komma fram till vilket vi helst skulle vilja ha. Jag var extreeemt kissenödig. Då vaknade jag haha. Aston sover sämre igen, fast han vaknar inte till förrän 04-05 nu i alla fall med skillnaden att han idag knappt ville somna om heheh… Men M är världens bästa (!!) som går upp med honom där kring 06 (idag var det t.om. 05.50) så jag kan få sova en stund till. Jag sover inte så mycket från det att han lyfts över till oss, och speciellt inte som inatt när han ligger och sparkar på mig och knappt sover själv. När jag gick upp byttes vi faktiskt av så M fick sova nån timme till. Extra värdefullt att vara student och föräldralediga just nu, att den möjligheten finns.

Det är några timmar kvar till redovisningen och jag hade tänkt läsa igenom det jag skrev på hemtentan igår innan dess. Hoppas det låter hyffsat ändå ;).

Kram/E


Kommentarer


  1. Zarah 27 oktober, 2016 on 16:49 Svara

    Hej!
    Jag skrev till dig rätt länge sedan. Det var jag som var utsatt för trafficking när jag var 17 år. Ville bara berätta att jag nu ska vara med i radion och berätta min historia. Jag hade en hemsk sommar där både min far och farmor gick bort under samma vecka. Jag har dock kämpat på och skrev tillslut ett inlägg på Facebook om just min tuffa sommar och att jag även varit utsatt för trafficking, ett ämne som är mer aktuellt än någonsin då många flyktingbarn som kommer hit blir utsatta för just detta. Inlägget blev delat många gånger och så kom jag i kontakt med radion:) ville bara ge dig en uppdatering om hur allt gick, minns att jag var rätt ledsen när jag skrev till dig senast.

    Sedan ville jag säga till dig att du har en otroligt fin blogg, läser varje dag och får mkt inspiration från dig. Keep up the good work:)

    Kramar Zarah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna