VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGAR ÄR LIKA MED…

Söndagar i vår familj innebär innebandyträning och den som ser fram emot det mest av alla är nog Idun. Baaaaaandyyyyy ropar hon glatt och när vi väl är där har hon hur kul som helst medan storebror tränar. Nästa helg är det även match på lördagen, det ser vi fram emot!

Nu sover båda minisarna i soffan, Elion är på sitt rum och M har bytt några handtag här i huset samt satt upp vår hussiffra på garaget. Även om det är logiskt att vi är det ojämna talet mellan 5 och 9 så är det faktiskt en del som inte hittar helt lätt hihi. Vi tog ner alla gamla (ja det var säkert tre olika) när vi flyttade hit och har sen dess tänkt att vi ska köpa. Vi letade först bokstäver men det verkar inte finnas någon direkt marknad för det? Inget sånt där ställe som säljer till okej priser? Vi får se om vi lägger mer pengar på det sen när vi bygger ut huset, hela framsidan ändrar ju utseende då men ifall det inte passar med bokstäver då känns det onödigt att lägga pengar på det nu ;).


IMG_6249 IMG_6254

Bättre bild på den urgulliga björnbodyn som vi köpte igår. Flugbodyn tänker jag till jul och nyår. Ja tänk att det snart är dags för det igen?! Jag ÄLSKAR jul!


IMG_9053

Juletider 2015 inleddes med Jul på Liseberg som vi har klämt in alla jular hittills och jag hoppas att det blir så även i år. Det är ju SÅ mysigt!


IMG_9148

På själva julafton firade vi först jul hemma i radhuset med Elion, och när han åkte till sin pappa för kvällsfirande åkte vi till Ms föräldrar och firade tillsammans med hans syskom och famljer. I år blir det ungefär samma, fast vi åker nog hem i skaplig tid eftersom vi har två minisar det här året, och avslutar julen hemma bara vi.


IMG_9140

Jag minns hur jag tänkte att nästa år sitter det TRE barn i soffan på julafton… Åhh <3



Kommentarer


  1. Sandra 23 oktober, 2016 on 19:07 Svara

    Det ser så mysigt ut med Jul på Liseberg, smidigt att bo relativt nära till mycket. Som Ullared, vad roligt att kunna fara dit över dagen. Är nog runt 100 mil härifrån till Ullared så inget jag lyckats lura med sambon till (än).

    Jag älskar egentligen julen jag med, men i år får jag en klump i magen bara jag snuddar vid tanken. Jul för mig är familjen, men mamma dog ju i våras. Mamma är så stor del av julen för oss, har firat med mina föräldrar hela mitt liv, mamma har fixat all mat osv
    En jul utan mamma är så ledsamt att jag inte vill tänka på det. Jag kommer försöka göra allt som vanligt, dels för min dotters skull, för pappas skull och för jag tror mamma hade velat det.
    Jag saknar mamma så otroligt och varje dag är en kamp för att inte bryta ihop helt, så i år längtar jag inte till jul.

    Kramar

    • Evelina 25 oktober, 2016 on 09:29 Svara

      Jag lider med dig, förstår att det måste vara jättetufft… Förr pratade man ju om sorgeår – att man ska gå igenom alla högtider etc under året, utan personen i fråga, för att liksom vänja sig vid det ”nya” livet. Och jul är ju oftast en väldigt familjär högtid med stort fokus på sina föräldrar och sina barn – så inte konstigt alls att du känner som du gör. Jag tror ni kommer ta er igenom det fint tillsammans, man FÅR gråta och vara ledsen, det är en viktig del i bearbetningsdelen.
      Stor kram <3

  2. Kim - 3 barns mamma 23 oktober, 2016 on 23:53 Svara

    Jag längtar också efter julen ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna