VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAXAD TID MED MINISARNA

Det som skulle bli en halvdag med minisarna blev visst en heldag! Men jaja, får köra extra bra med start på måndag istället. Jag känner att det behövs mamma-barn-tid så då får vi såklart göra rum för det.

Minisarna åt lunch hemma och sen gick vi mot bussen för ett par timmar på köpcentret. Hittade två tröjor (har visst bara linnen och koftor och vanliga varmare tröjor är rätt skönt att ha nu) och vantar/mössa/pannband till mig och så strumpbyxor till Idun. Ja det var nog det. Så himla mysigt var det! Idun älskar att trippa omkring där och Aston bara ler och ler och ler åt alla han ser.


Min stora miniälskling och jag <3


På väg till bussen. Promenaden som tar två minuter för mig tar ungefär 15 med Idun och jag bara älskar det! Nyfikenheten som de här små minimänniskorna kommer med är något vi borde ta till oss av. Snacka om leva i nuet.


 

Nytillskott på köpcentret – jippie!


M kom också dit efter stugarbetet och han och jag tog en sen lunch på hans sista-val-ställe Mcdonalds ;). Jag testade en bönburgare men den var sådär.


GLADAST i stan!


  

Sen åkte vi hemåt och förbi rörbutiken där M behövde inhandla lite smått och gott.

I helgen ska det bara regna och jag vet inte alls vad vi ska hitta på?? Vad ska ni göra? Kom gärna med tips på aktiviteter med två minisar, regnväder är som sagt utlovat men det är ju mysigt att göra något.

Trevlig helg och TACK för alla härliga kommentarer på sistone!

Ni gör mig GLAD! <3



Kommentarer


  1. Alexandra 21 oktober, 2016 on 21:05 Svara

    Nu kanske jag låter knäpp, men är inte m föräldraledig? Hur tänker du där, att han på sin föräldralediga dag åker tills tusan och pysslar och du som ska plugga tar barnen? Ursäkta för kommentaren om den låter framfusig men bara undrar. Kanske är lite pmsig också så det låter lite surt.inte menat så!

    • Evelina 21 oktober, 2016 on 23:19 Svara

      Hihi ingen fara. Jag tänker att han kan ju inte vara led barnen 24 timmar om dygnet bara för att han är föräldraledig 7 dagar i veckan ;). Jag har varit väldigt mkt i skolan det sista så denna veckan får jämna ut lite där, att jag tar igen lite tid med mina älsklingar. Sen måste jag sitta lite i helgen istället, men det är ju det som är bra med att stunder – att jag kan styra min egen tid 🙂
      Kram!

  2. Milla 21 oktober, 2016 on 22:26 Svara

    Fina familjen. Härlig kvalitets tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna