VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELGMOOD

Min älskade lilla trio igår hos mormor och morfar <3

Hihi som vi fnissade åt pappa när han frågade om alla kusiner kunde sitta i soffan så han kunde få kort på allihop tillsammans. Alltså det är såklart inget konstigt med det, men jag tänkte tanken att vad ”gammal” han lät, och mormor Maria sa det kort därefter. Jag minns ju när de två träffades! Innan de fick barn, nu fyller deras äldsta snart 17 år… Då var de ungefär lika gamla som jag och M är nu. Tänk vad tiden går, och vad VIKTIGT det är att ta vara på den? Det låter så klyschigt men ju äldre jag blir, desto mer förstår jag innebörden av de orden. Som jag önskar få leva länge och få fylla på minnesbanken med mina barn och deras barn… Förutom min syster med familj var även min farmor med! Blir det mina barns gammelfarmor eller säger man gammelmormor?! I alla fall så blev hon helt tagen av Idun och kallade henne för ett litet geni. Det är lite extra roligt att höra från henne – hon är gammal dagmamma, har nästan 20 barnbarn och om det är 12 barnbarnsbarn, så man kan säga att hon har en hel del erfarenhet av små barn.

Idag startade vi dagen med promenad efter frukost!

  

Sen var det dags för innebandyträning! Jag och minisarna tittade, M kom lite i efterhand för han skulle handla lite grejer för att koppla in lampor på baksidan på huset.

Nu är Elion hos F för pappavecka och det känns som vanligt jättetomt. Blir sån kontrast att ha en virvelvind som hörs och syns jämt till två lugna bebisar haha. Ena halvan är redan på baksidan, jag har matat Aston med gröt men vi ska joina dom där bak nu när han ska sova i vagnen.

LJUVLIGA SÖNDAG!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna