VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REGNIG START

Ny vecka igen (!) och jag ska strax in till högskolan för föreläsning. Det är bara en föreläsning, men sen har jag MASSOR att läsa på egen hand också. Så det blir att åka hem efteråt och gömma mig i sängen med en psykologibok eller två för ett par timmar. Kanske kan tajma in det med Iduns sovstund som jag gjort de gångerna hittills, så hon kan sova brevid mig (mysfaktorn på den allltså!!).

 

Här var vi på väg till Ms brors kalas igår. Idun bar en leksaksväska själv och hade tagit på sig Astons mössa haha. Det var härligt att träffa hela ”familjen” igen. Sist det var familjemiddag hade jag precis dragit ut en visdomstand och valde att stanna hemma, sen åkte svärföräldrarna till Spanien i fem veckor.

 

IMG_6160 IMG_6164

Den här tjejen ÄLSKAR skor och kläder, framför allt skor.


Kommentarer


  1. maarit 10 oktober, 2016 on 10:56 Svara

    Som vanligt är du så fint klädd o som vanligt är jag nyfiken, vart har du hittat din kappa o kängor 🙂 Kram!

    • Evelina 10 oktober, 2016 on 13:42 Svara

      Åh tack söta du!! Kappan är från ChillNorway (underbar!!) men tyvärr några år gammal. Kängorna är från din sko, fick dom av M i vintras så de finns nog tyvärr inte heller… Men finns säkert liknande, de är enkla i skinn med dragkedja på insidan.

      Kram!

  2. Fanny 10 oktober, 2016 on 13:53 Svara

    Vad mysigt att vila tillsammans!
    Funderade senast igår på om vi ska börja göra det med vår tvååring. Han har börjat bli så otroligt rädd när han vaknar och dessutom vaknar innan middagsluren är färdigsoven, springer upp och är jätteledsen innan vi ens hinner reagera = går inte att somna om. Stackaren. Därför kanske det vore en god idé att sova med honom, så han känner att vi är där och därmed lugnare och tryggare.
    Önskar dig en fin start på veckan! ♥

    • Evelina 10 oktober, 2016 on 23:24 Svara

      Åhh det låter väl som att det passar jättebra just nu inte minst. Lite extra trygghet sådär 🙂
      Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna