VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INNAN JAG VISAR RUMPAN…

Igår såg jag att mitt ena par jeans (av två) håller på att spricka i tyget på ett ställe och eftersom det andra paret sitter alldeles för tokigt (pösiga strecthbyxor) kände jag att nu – N U – är det dags för some serious jeansshopping.

Vi slutade sista föreläsningen tidigare och eftersom jag hade några timmar tills mötet på Elions skola tog jag en runda på stan men hittade inget… M och barnen hämtade mig och så åkte vi vidare till Lager 157 där jag köpte ett par som kändes ok. Modellen heter Snake och ni var många som tipsade om just den, och de var supersköna MEN egentligen för höga i midjan för min smak. Får funka tills vidare ändå. Aldrig förr har mitt shoppingintresse varit så här lågt tror jag, men skola, familj och blogg tar all tid! Passande för vår nuvarande plånbok som tur är ;).


Vackra rosor köpte jag med, så mycket lättare än att prova jeans!

Min lilla springtur gick bättre än sist även om jag mest fokuserar på att bara ta mig runt på min runda utan att stanna. Hellre sakta och hellre det än ingen träning alls! Nu ska jag hoppa in i duschen innan soffmys. Igår låg jag i sängen innan 21 (!), jag var så himla himla trött. Det händer sällan att jag är SÅ trött – om man tittar i facit har det nog bara varit några få gånger när jag har varit gravid. Och det är jag inte! Tänkte vad skönt att få sova non stop till ca 5 om Aston sover som vanligt och vill komma över till mig då. Hur tror ni det gick? Jo M slog till mig i ansiktet efter nån timme och Aston vaknade en stund kring 01 och låg och tjatade ett bra tag (?)… Alltid ska det vara något haha. Idun sov i alla fall som en stock och till 08.30, precis som förr ;).


KRAM



Kommentarer


  1. Linda 4 oktober, 2016 on 21:36 Svara

    De svarta från lager 157 tappar färgen sååå fort.

  2. Maarit 5 oktober, 2016 on 13:08 Svara

    2 för 300:- på Lager157 webbshop, ifall du vill köpa på dig fler 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna