VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TENTATRÄNINGSVÄRK?!

Godmorgon! Alltså är det normalt att få träningsvärk i nacken av att skriva tenta haha!? Jag har skitont i något muskelfäste längst upp mot huvudet och jag kan bara se tre timmars aktivt tentaskrivande som möjlig orsak. Skulle vilja säga att jag kanske behöver träna, men svårt att få till ett tentaförberedande pass på gymmet kanske hehe…


Vad härligt att vakna upp och ha tentan i bagaget! Kände mig alldeles tom i huvudet igår hela dan. Tycker även att det är SÅ härligt att ha snittblommor på bordet. Ett argument från min sida för att INTE flytta till ett mycket dyrare hus var just att kunna resa, och köpa blommor hem oftare och med gott samvete haha.

 



Den här donnan har varit på 1,5-årsbesiktningen nu på morgonen, en något försenad sådan. Hon är 87 lång och väger 12 kg! Fortfarande väldigt långsmal alltså. Och väldigt tidig med tal och språkförståelse, de (jag var hemma med Aston) gled visst in på vad man kollar på 2,5-årskontrollen och där platsade hon helt ok ;).

 

Det är EN uppgift kvar på den här delen av kursen och den tänkte jag stöka undan nu. Sen väntar massa familjetid i dagarna två innan nästa del med utvecklingspsykologi kickar igång.

KRAM!


Kommentarer


  1. Linn 27 september, 2016 on 12:52 Svara

    Det är roligt att läsa om Iduns utveckling, min dotter är nämligen 2 veckor yngre 🙂 Nu till en ytlig fråga, var är hennes tröja ifrån? Min Lea har precis börjat förskola och OJ vad det går åt kläder! Ljusa kläder är bara att glömma men mörkblått är ju så mycket finare än svart 🙂
    Kram

    • Evelina 29 september, 2016 on 23:17 Svara

      Den är från hm! Köpt i tvåpack med en rosa också 🙂 Kram

  2. C 28 september, 2016 on 21:34 Svara

    Jag hade värk högt upp mot huvudet, kändes som att det va där huvudet satt fast på halsen typ och när man tryckte där ville jag krypa ur mig själv typ.. Det gick ett tag och det va likadant, va på massage men det hjälpte inte. Sen fick jag nackspärr och gick till en naprapat. Han sa att smärtan va att jag spänt mig, ev dragit fram huvudet lite, skjutit fram hakan liksom, och till slut hade syret till musklerna försämrats och jag fick nackspärr. Han knäckte huvudet åt varsitt håll, gjorde inte ont, sedan dess är jag helt besvärsfri.. Mirakel!
    Så om du fortsätter ha besvär och det låter som att det är på liknande ställe, besök en naprapat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna