VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MYSFOKUS & BIKARBONATTEST

Den här dagen satt där den skulle! Ingen skola i huvudet, dagarna innan tenta är ju liksom lite… speciella ;). Precis som dagen efter när man känner sig frii som en fågel! Ja eller typ, fick lägga några timmar på den sista uppgiften som skulle in idag. Men annars. Mysfokus!

 
IMG_5795

Älskade Aston. Från sekund ett har han hetat Aston och jag bara visste att det var en pojk i min mage. Var ni fler som gjorde bikarbonattestet förresten? Jag gjorde det med både Idun och Aston och det stämde BÅDA gångerna. Med Elion visste jag inte det fanns, annars hade jag gärna haft tre att jämföra med. Alla jag vet som gjort det har det också stämt för. Billigare än ett extra ultraljud om man nu tror på sånt där ;).

Så här går bikarbonattestet till för er som inte vet:

Kissa i en mugg och häll på ca 2 tsk bikarbonat. Är det en tjej händer ingenting alls, är det en kille så bubblar det lite eller mycket – nånting händer.

 
IMG_5810

Det svänger fort ibland! Alltså förlåt min älskling, men du är så sööööt när du är ledsen så jag bara måste visa den här bilden, av ren kärlek. När han börjar bli ledsen har han redan sen han var mini haft världens, jag menar VÄRLDENS sötaste underläpp. Den böjs i en båge neråt så mycket det bara går och de som sett honom säger alltid ååååhh när de sett den. Undrar om jag har fångat den på bild?! Måste göra det annars.

 

IMG_5811

Pappa hjälpte <3 Haha idag sa jag någonting till min man som jag inte tror att många kvinnor säger till sina män… ”Du lägger för mycket tid i köket”. Alltså jag ska väl bara vara tacksam? Men så klagar jag på att han lagar maträtter som tar för mycket tid. Här snackar vi mannen som vill göra eget allt, egen majonäs ja you name it. Vilket såklart är huur bra som helst! Vi försöker undvika så mycket tillsatser och halvfabrikat som det går. Men jag tänker att det är sånt vi kan pyssla mer ännu mer sen när barnen är större ;).

 

 

IMG_5817

KRAM!


Annons

Kommentarer


 1. Malin 27 september, 2016 on 20:19 Svara

  Men åh, vilken sötnos! Både som glad och ledsen, även om jag håller med att det var en rackarns söt underläpp han får till när han är ledsen :) Tänker direkt på studentfoto, haha :) Kram!

 2. Roligt test :), hade aldrig hört om det innan :).

 3. Ida 28 september, 2016 on 08:11 Svara

  Hihi stämde inte för mig! Testen var lika livligt som min lilla dotter :)

 4. Emelie 28 september, 2016 on 09:54 Svara

  Vilket spännande test! Måste man vara i någon viss vecka för att göra det? Jag kanske ska testa :p

  Jag har en fråga: skulle du kunna göra ett inlägg med förslag på bra höst/vinterjackor för gravida?
  Du har ju varit gravid under vintern och i år kommer jag vara det så min vanliga jacka kommer inte passa. Jag är socionomstudent jag med så jag har ingen fet budget för att köpa en bra jacka :)
  Tack för en bra blogg! Kram

  • Evelina 28 september, 2016 on 10:22 Svara

   Det sägs väl att det ska vara så pass att könsorganen har utvecklats tror jag. Jag gjorde både i vecka 14-15 nånting och sen vecka 18 precis innan RUL :) du måste berätta hur det gick sen om gör testet!
   Ska absolut försöka få till en guide för vintergravida, bra tips! Tack :)
   Kram!

 5. Anna 28 september, 2016 on 10:20 Svara

  Bikarbonat testet visade pojke och såklart var det en pojke i min mage. Min kompis fick dock en son veckan före mig men testet visade tjej så för henne stämde det inte. Skoj ändå att testa!

 6. Emma 28 september, 2016 on 14:07 Svara

  Men åh vilken sötnos! 😍 Bikarbonattestet stämde för mig med, det bubblade som bara den och visst var det en liten Neo som bodde i min mage 😊

 7. bella 28 september, 2016 on 18:16 Svara

  Hej.
  Kan du inte göra en jämnförelse mellan barnen? 😊
  Typ vikt, längd, sovrutiner mm? Hur det har vart med alla? 😃

  • Evelina 28 september, 2016 on 18:18 Svara

   Ännu ett kul tips på inlägg, tack! Menar du från födseln och sen lite längre fram? Kram!

   • bella 28 september, 2016 on 19:49 Svara

    Ja men typ sånt 😊
    Blir ju lite svårt för aston som är så liten men hade vart kul å läsa sånt 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna