VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LITEN UPDATE

Äntligen sitter jag här i min lilla hörna och knappar på datorn (klockan är strax kvart över åtta). Var bara tvungen att natta barn, sortera tvätt, hänga tvätt, gå ut med sopor och källsortering och duscha först. Alltså jag tänker många gånger varje vecka att det hade varit för fint med några till timmar varje dygn. Tänkte skriva min dator där i början men det är faktiskt Ms jobbdator… Min strejkar fortfarande och är i behov av en Boot (?) tydligen. Drar i alla mina kontakter med Macdator och hoppas att jag snart har tillgång till vad-det-nu-är-man-ska-ha på USB-minnet som kan rädda min stackars lilla macbook. Fortfarande lite tjurig över att alla mina föreläsningsanteckningar är sammanställda i ett dokument som bara finns på datorn, men nu har jag varit ute i pappersinsamlingen och hämtat alla ihopskrynklade papper och tänker börja om från början. Skam den som ger sig! Dessutom är det ju bra repetion att gå igenom det igen hehe. Men ändå, jag var såå nära att ha en lagom sammanfattnting i min hand som jag tänkte läsa igenom flera gånger för att plugga in den viktigaste faktan. Jaja.

Har haft mycket datorstrul på senaste tycker jag? Först en hackad blogg och nu det här. Men det är ju ändå himla bra att iphone finns.

 

Varje gång jag kommer in på mitt kontor tänker jag att jag blir så GLAD av den här bilden på Aston. Bara det att det är Elion haha…

Nähä, nu ska jag ta tag i pluggeriet en stund, massa timmar har försvunnit idag. Måste svara på en del mail först också….M är i stugan och jobbar precis som igår. Då kom han hem halv elva. Som sagt, vi hade behövt fler timmar men tror inte att jag är ensam om att känna så?

KRAM!


Kommentarer


  1. Stugan på fjället 20 september, 2016 on 21:03 Svara

    För mig är det kameran som gett upp…suck…när jag vände mig till en fotoaffär för att kolla om den går att laga hade de mage? att påstå att den var för gamma???jae..ehh, det kanske den är. Men den var MIN gamla kamera som jag varit sjukt nöjd med. Så, det är bara att bita ihop och ge sig ut i vimlet av kameror och försöka ta något sorts beslut. Jaiks?

  2. Marie 20 september, 2016 on 22:04 Svara

    Ett tips 🙂 Skriv i dokument i Google drive. Gjorde ett liknande misstag med ett skolarbete innan jag upptäckte detta fantastiska hjälpmedel.
    Går ju att nå överallt också kan inte bli bättre ?

    • Evelina 20 september, 2016 on 22:08 Svara

      Tack snälla för tips! Fick faktiskt tips om det igår och vet inte varför jag inte tänkt på det innan haha. Som sagt en fantastisk back up!!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna