VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRITIDSAKTIVITETER

Vad intressant att läsa om hur ni gör med era barn och deras fritidsaktiviteter, tack för att ni delar med er!

Vi har sagt att Elion får hålla på med två aktiviteter och han får välja själv. Först var det fotboll och judo, sen ville han byta till fotboll och innebandy (viktigt att han går färdigt terminen han är anmäld för innan han byter tycker vi). Så i dagsläget innebär det fotboll onsdagar och söndagar, och innebandy söndagar. Sen har han även idrott två gånger i veckan i skolan. Det känns lagom för Elion, men han är väldigt aktiv även hemma också så orka mer skulle han nog göra men jag tänker som några av er skrev, att det nog är viktigt att de bara får vara lediga också. Njuta av att vara barn och leva ett relativt kravlöst liv. Tänk så värdefull och KORT den tiden är egentligen!?

 

En lillebror som kollar på sin storebrors fotbollsträning. Undrar vad han kommer bli intresserad av?

Jag drömmer om att få i alla fall ett hästintresserat barn, då kommer jag återuppta min gamla hobby och dela på det intresset. Kanske på sikt köpa häst? Ja det hoppas jag göra en dag oavsett ridkompis i familjen :).


Kommentarer


  1. Tvillingmamman 12 september, 2016 on 01:25 Svara

    Jaa jag hoppas verkligen att en av mina twins kommer vara intresserad av ridning! Eller hoppas och hoppas.. Jag hade tänkt att försöka tvinga på det intresset på båda av dem faktiskt.. Some bad parenting going on over here..

    http://tvillingmamman.babyhjalp.se/

    • Evelina 12 september, 2016 on 07:04 Svara

      Hahah! Gott, då kan jag göra detsamma och tänka att det är fler som gör samma ???

  2. Jennifer 12 september, 2016 on 11:20 Svara

    Åh jag har sån ågren över det där… Vi har fullt upp nästan varje helg som kommer nu och då har inte barnen några fritidsaktiviteter alls (de går på förskolan iofs).. Men jag tycker det är viktigt att man liksom får bara vara också, att man har lite tid att slappna av och vara hemma, om det så är att kolla på tv med mamma och pappa eller leka med leksakerna eller hjälpa till och städa osv osv osv. Jag inser ju att vi kommer få fullt upp med fritidsaktiviteter sen när dom blir äldre men känner redan nu att det är viktigt att vi har MINST en helg i månaden som inget är inplanerat på för att få tid till varandra och återhämta oss!
    Hur tänker du kring återhämtning och framför allt ”familjetid”? Vore jättekul att se ett inlägg med det temat! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna