VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SJUKSTUGA

Godmorgon! Hoppas att ni har hittat hit nu? Jag tror att adressen ska funka som vanligt i alla fall och nästa vecka fortsätter vi med att flytta arkivet. För mig som är rätt oteknisk med sånt där känns det skönt att ha ett bra team bakom mig. Det som gör att bloggflytten drar ut på tiden är visst den där hackern som tydligen har nästlat sig in i det mesta…

Det känns iaf skönt att den här ofrivilliga bloggpausen som varat i princip hela veckan snart är över!

 

Dagarna som varit kan beskrivas med skola och sjukstuga. Jag har kommit igång smidigt och snabbt med studierna vilket inte var en självklarhet för mig när jag varit borta i 1,5 år. Det är ju mycket runtomkring – med kåravgift, registreringar, förberedelser etc. Den största skillnaden mellan högskola och gymnasiet är just att man har mycket mer ansvar över att saker och ting blir gjorda. Du förväntas ta reda på vad som ska göras och när, komma förberedd till föreläsningar, ha rätt litteratur och annat kursmaterial och det till rätt tillfällen. Studieguiden är min bästa vän kan man säga, för jag älskar att vara förberedd :).

Sjukstugan har haft fyra medlemmar än så länge. Elion var först, sen Idun och nu är det Aston och M som inte är helt krya. Jag har klarat mig hittills och hoppas slippa (förstås), även om jag börjar få ont i halsen. Men stackars Aston, de senaste två nätterna har han inte kunnat sova alls mycket… Om man ser till historiken på Elion och Idun borde det vända nu, så vi hoppas på det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna