VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BALLONGER

Jag funderar på ett stort kombinerat 1-årskalas och 2-årskalas, ja för Idun och Aston alltså. Elion fick ett jättestort 1-årskalas istället för dop eller namngivelsekalas och jag hade så gärna velat ge det till Idun också, men eftersom Aston kom 3 dagar innan hennes födelsedag vågade vi såklart inte planera något. Han var ju till och med beräknad på hennes 1-årsdag! Så det blev ett litet kalas för Ms bröder med familjer på självaste dagen och sen övriga familj i omgångar.


Men när de fyller år nästa år, kring 9 och 12 mars skulle jag mer än gärna styra upp ett större kalas. M är inte lika pepp på tanken som jag är men vi vet ju vem som brukar ”vinna” sånt där hehe…





img_4205  img_4212

BALLONGER i massor älskar jag att dekorera med när det är kalas och fest på gång. Till vår bröllopsfest som vi hade lite i efterskott här i Sverige blev det massa vita, silvriga och vita hjärtballonger, samt stora bokstavsballonger i silver.





IMG_35671-600x900

Och här är jag höggravid med Idun i magen, 1 månad innan BF och hade precis förberett en överraskingsfest för M som fyllde 35. Alltså det var den roligaste överraskningen jag varit med om! Han anade verkligen iiiingenting och kom hem i full jaktmundering med alla gäster väntandes i lägenheten, han trodde jag jobbade ja… Otroligt lyckat! Och jag var heeelt slut efteråt haha, bara att blåsa upp typ 100 ballonger själv, höggravid?! Köpte i och för sig en ballongpump men ändå ;).

Köpte alla ballonger och vimplar hos Partykungen och OM det blir ett stort födelsedagskalas i mitten av mars tänker jag defintivt mig att det ska finnas bokstavsballonger, eller kanske siffror?



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna