VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MED MINA SMÅ

Jag och mina små älsklingar körde till staden där jag växte upp (lilla Värnamo) efter lunch idag, bodde där från när jag var 11 fram till studenten då jag flyttade till Linköping. Jag har bott i rätt många städer när jag tänker efter men det är skönt att äntligen ha ”hittat hem” på riktigt.


Lillasyster Becca har sovit i storstan i natt så hon åkte faktiskt med oss. Perfekt att få agera taxi på samma gång! Tajmade in bilturerna med Astons sovstunder och Idun sov den första hon med.








Åh vad jag älskar dessa tre!



Ibland kan jag på riktigt känna hur jag får gråa hårstrån av deras tålamodtestande (som idag) men det finns ju inget i hela vida världen som är lika dyrbart i mitt liv som DOM. Inget som får mig lika lycklig som bara vetskapen om att dom är mina barn, att jag får äran att se dom växa upp. TACK för att jag får vara er mamma (och förlåt för de gångerna jag tappar tålamodet).


Efter sol-regn-sol-regn-sol-regn-osv ser det faktiskt soligt ut så jag ska ta en kvällsprommis med mig själv medan mannen duschar efter en dags jobb i stugan. Sen blir det Vikings och soffmys som sig bör en dag som denna, två trötta föräldrar efter sen gårdagskväll, sämre sömn än vanligt och en dag full av aktiviteter.


Kram till DIG!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna