VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KORTVARIG BONUSLYCKA

   Jag blev så glad innan när solen sken! Solsken och fredag, då blir jag lite extra lycklig. Det var flera dagar sen solen var framme, det har bara varit kallt och blåsigt… Så vi passade på att gå en promenad till köpcentret efter lunch och minisarna sov gott på ditvägen. Idun klarar inte hela dagen utan sömn när hon går upp innan 07 så då får det bli en nap de dagarna verkar det som.

 

På hemvägen började det regna igen…

 

img_3281-0

 

Min blus finns på rea hos Zalando

 

 

 

Vi hämtade ut mössorLindex, köpte likadana till Idun och Aston. Syskonmatcha kommer det nog bli en del av, tycker det är så fint! Aston har haft ännu en gnällig dag, både tänderna växer så det knakar.

 

Sen fortsatte vi förbi hem och gick till lekparken halvvägs till Ms jobb. Gungade där tills han kom och så gick vi och handlade tillsammans. Nästan en mils promenerande har det blivit och vad jag har SAKNAT det. Ja vi har mest hållt oss inomhus hela veckan på grund av vädret. Att gå är verkligen både min terapo och favoritvardagsmotion. Måste lyssna ikapp Tvillingpodden också innan skolan börjar för när den gör det vill jag bara ha ett avsnitt i veckan att lyssna på hehe…

Önskar dig finaste fredagskvällen!


Kommentarer


  1. Lisa 13 augusti, 2016 on 06:32 Svara

    Vad var det för dum kommentar som skrevs på din insta som sedan togs bort?

  2. Lisa 13 augusti, 2016 on 06:32 Svara

    Vad var det för dum kommentar som skrevs på din insta som sedan togs bort?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna