VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOS MORFAR & MORMOR

Borta bra men hemma bäst! Vi är otroligt hemmakära både jag och M och det var härligt att komma hem igår. Även om vi bara var borta två dagar haha. Småttingarna klarade bilresan jättebra och det var först på slutet som det blev lite gnälligt vilket inte var konstigt för då passerade klockan 19 vilket ju är den magiska natta-Aston-tiden. Idun är något mer flexibel eftersom hon är äldre. Men Aston sover mer än vad Idun gör så han är smidigare att resa med på det sättet ;).






Morfarmys stod på schemat igår innan hemfärd! Han och Maria köpte ett hus i Skåne för några år sen som de väl tänker flytta till sen när de går i pension. Senast vi var där låg Idun i magen tror jag så det var verkligen på tiden!





Det var synd på vädret för det kom skurar till och från och jag som bara hade sandaler med (på) mig kände väl att jag borde valt ett par andra skor alternativt packat mer ett par till hehe… Att packa lätt är skönt för det mesta men ibland kan jag ju märka att det har sina fördelar att tänka what if också ;).





Bästa morfar.


Det sägs ju att man väljer en man som liknar ens far och det stämmer verkligen med M. Jag ser många likheter, inte minst för att de båda är handymans som kan ungefär precis allt.


Idag väntar BVC-besök med lilleman och jag ska snart skriva om gårdagens upptäckt. Han växer verkligen så det knakar! Jag har svårt att förstå att han nu är nästan lika gammal som Idun var när vi åkte till USA förra året. Hon kändes ju så mycket större… Men det blir väl så när man har en större att jämföra med, Aston kommer vara mini länge till hihi…


Kram!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna