VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KATT ELLER HUND?

Godmorgon världen!


Vilken skillnad det är i värme på nätterna nu, det märks i att vi alla sover bättre igen. Aston som har vaknat till kring 4-5 de senaste nätterna sov nonstop i sin säng till 6 och sen vidare brevid mig till 8. Ska bli intressant att se i helgen om de vaknar tidigt igen då bara för att M är hemma haha.








Idun pratade om Shakira (hunden) länge igår. På hennes sätt alltså hehe. ”Voff” sa hon hela vägen hem i bilen och sen då och då hemma fram tills läggning. Hon frågade efter Shakira!


<p style="text-align: center;">Jag har velat ha hund sen jag var liten men det har aldrig blivit av. M har haft hund under både sin uppväxt och i vuxen ålder (och vill ha en jakthund nästa gång). Nu säger vi att det nog får vänta tills barnen är större samt tills jag vet hur jag kommer jobba närmsta tiden efter examen. Så det är ju ett tag kvar. Får se om vi utökar familjen med en katt innan dess, jag vill ha det mer än M om man säger så men å andra sidan är det rätt skönt att inte ha djur också för det är ju som att ha ännu ett barn och vi har rätt fullt upp som det är just nu känner vi ;).



Kommentarer


  1. Milla 28 juli, 2016 on 09:54 Svara

    Fina bilder på er.

  2. Milla 28 juli, 2016 on 09:54 Svara

    Fina bilder på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna