VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNAPSHOTS FRÅN DAGEN

Sjöfartsmuseet var vår plan för dagen och det gick hem hos både Elion och Idun. Jag hade önskat läsa mer fakta men tar det om några år eller så istället ;). Det är självklart JÄTTEroligt och mysigt att åka på semester med våra tre älskade barn, men semester som i avkoppling är det väl… inte riktigt en kort storstadstripp såhär haha.

Mina favvokillar och jag

  

Pussar får ALLA levande ting från Idun 😉

Efter vi var incheckade på hotellet tog vi en kort stund på rummet, vi har ett familjerum så vi har gott om plats med utsikt över Ullevi.


När vi bodde på Gothia Towers sist hade Kidz Concept bara smygstartat. Nu är det igång på riktigt med bl a bio, godisjakt, tipspromenad och det känns att detta är ett hotell för barnfamiljen. Också! Det är så stort och finns olika ”teman” på restaurangerna också så jag skulle vilja säga att det är ett hotell för precis alla.  Nu satte vi oss i Twentyfourseven på bottenplan där Idun fick äta, Elion köpte en fanta för sitt VIP-kort vi fick vid incheckningen och mamman och pappan tog varsitt glas öl/vin. Precis brevid finns ett lekrum för de allra minsta och det är bara ett av flera lekvänliga rum/platser på nedervåningen. Gillar verkligen att det finns ett hang out för större barn, inte för att våra barn har någon större nytta av det ännu men perfekt med vuxenfritt för dom som har det haha.

Sen var vår plan middag på nån mysig restaurang och vi tog en favorit i repris. Försökte få bebisarna att somna i vagnen samtidigt och det funkade på en av två. Den äldre av dom låg mest och myste och somnade inte nu förrän på hotellrummet ;).

Kvällspromenad. B Ä S T A läget minst sagt.

Imorgon är det dags för… Liseberg!


Kommentarer


  1. Åh så mysigt 🙂

  2. Åh så mysigt 🙂

  3. Angelica 15 juli, 2016 on 20:49 Svara

    Mysigt det ser ut! Vi bor också på Ghotia i ett likadant rum som er 🙂 tack för tipset om Sjöfartsmuseet , kanske skulle ta med familjen dit! Sist vi var här åkte vi till Volvo museet men inte roligt att göra samma sak igen 😉

    Kram

  4. Angelica 15 juli, 2016 on 20:49 Svara

    Mysigt det ser ut! Vi bor också på Ghotia i ett likadant rum som er 🙂 tack för tipset om Sjöfartsmuseet , kanske skulle ta med familjen dit! Sist vi var här åkte vi till Volvo museet men inte roligt att göra samma sak igen 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna