VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PYSSELUTMANING

Idag har det varit regnskurar hej vilt så vad passar bättre då än att pyssla?

 

IMG_3967

 

Spiderman var redo för vår pysselutmaning som vi har utfört i samarbete med Epson och Pysselbolaget! Vi har utmanat oss själva att bli lite mer pyssliga helt enkelt. Det är ju faktiskt hur kul och mysigt som helst och med hjälp av papper och färdiga mallar behöver det ju inte alls vara speciellt svårt.

 

Temat för vårt tilltänkta pyssel var kalas och även om vi inte har kalas idag så tyckte jag att det passade bra ändå med tanke på att Ms bror med fästmö kommer hit på middag. Alldeles nyförlovade, så visst krävdes det lilla extra och inte bara en vanlig familjemiddag.

 

  IMG_3948

 

Vi laddade ner hela pdfen med kalastema och sen var det bara koppla ihop datorn med skrivaren via wifi och skriva ut. Hur smidigt som helst och snabbt gick det också.

 

IMG_3989

 

IMG_3970

 

Sen var det dags att ta fram saxarna och klippa och klistra lite

 

     IMG_4047

 

Jag hade från början en tanke om att göra pysslet lite mer personligt, ni ser kanske vad det står på vimplarna? Slutresultatet får ni se senare, tänkte pynta efterrätten 😉

 

IMG_4049

 

IMG_4048

 

Egengjorda servettringar passar perfekt till barnkalaset eller helt enkelt bara till middagar hos en barnfamilj. Vi kommer definitivt använda dessa mallar fler gånger.

 

IMG_4035

 

Elion gjorde ett eget pennställ av origamiskålen, härligt med egna initiativ trots färdiga mallar!

 

Den här skrivaren har inga vanliga patroner utan man fyller på färgbehållarna i skrivaren med färg. Och färgen som levereras med skrivare räcker två år! Galet bra, annars kan man ju känna att man inte gör annat än byter patroner… Det vi gillade allra mest med skrivaren förutom det faktumet är att vi hur smidigt som helst kopplade ihop macbooken och iphonen via wifi och alltså nästan kan skriva ut ”i farten”. Nu ser vi redan fram emot nästa pysseldag här hemma! Frågan är bara vilket av alla roliga pyssel i boken vi ska välja ;)…

 

(Inlägget är i samarbete med Epson och Pysselbolaget)


Kommentarer


  1. Milla 12 juli, 2016 on 16:53 Svara

    Åh så fint,fiffigt med pyssel regniga dagar.

  2. Milla 12 juli, 2016 on 16:53 Svara

    Åh så fint,fiffigt med pyssel regniga dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna