VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT BESÖK I SVÄRFÖRÄLDRARNAS STUGA



Igår packade vi alltså in oss i bilen hela familjen och körde ca 14 mil in i de småländska skogarna.


Här hänger svärföräldrarna nästan alla helger och Elion älskar att åka dit så det var verkligen en perfekt familjetripp. Vi packade med alla fotbollar, badhanddukar, badkläder, babygymmet till Aston (han älskar det som sagt mer än någon annan pryl i världen) och hur många dregglisar och bodysar som helst. Alla gick åt haha! Han är en riktig spyis…







Aston fick en ny favorit i farfar! De bondade på riktigt just igår ♥




img_1157.jpg

Vi gjorde en utflykt i vår utflykt! Till en badstrand alldeles i närheten. Elion hoppade i som alltid och Idun fick mjukstarta i farmors famn.





Sen gick vi lite i vattnet… Tills hon doppade rumpan och fick byta om till sin UV-dräkt hihi











Att sitta och plaska med händer och fötter var det allra bästa! Ända tills det blev så kallt att tänderna började hacka, då tyckte vi det var dags att torka av båda små och byta till torra kläder


Det bästa med dagen var när Elion och Idun badade! Svensk-sommar-feeling deluxe. Det blåste och var inte jättevarmt direkt men lyckliga barn som får bada är något speciellt. Speciellt när man får se sina egna barn vara sådär lyckliga över att få plaska och simma. Elion har haft simskola en gång i veckan hela skolåret och kan simma hur bra som helst sedan länge. Coolt att få se för vi har tyvärr varit dåliga på att gå till badhuset det sista året.





På väg mot bilen för mer stugmys.


Vi fick godaste middagen (laxcheescake bland annat) och barnen lekte massor hela dagen lång. Vi tänkte passa på att köra hemåt när de små skulle sova så vi bytte om till pyjamas på de små, matade dom och tänkte att nu somnar dom nog gott i bilen. Men NO haha. Jag var tvungen att köra eftersom M druckit lite vin och Aston började gråta ganska snart (han är tokmammig just den tiden) så till slut stannade jag för att kunna vagga honom utanför bilen i babyskyddet tills han somnade haha. Skulle såklart sett till att han somnade i det innan bilen började rulla… Och Idun var huuur pigg som helst och tjatade på brevid mig till halv tio! Men sen sov hon till halv tio på morgonen så sov lika mycket som vanligt gjorde hon ju ändå.


Aston har vi ju märkt är lite känslig för att vara iväg. Igår var inget undantag för inatt när han ville komma över till mig vid vanlig tid blev han ledsen istället för att bara sova vidare. Har aldrig hänt innan. Nu var det hans räddgråt (samma han brukar ha när M försöker natta honom och undrar var jag är och vill BARA till mig) och min magkänsla sa direkt att det var för att det blivit lite rörigt för honom vid läggdags. Nästan som att han vaknade till och inte kom ihåg hur han kommit hem. Vilket han ju inte kunde göra eftersom han sov när jag lyfte över honom från bilen. Oh well, nu vet vi till nästa gång och kan göra det bättre och tryggare för honom vid den ”kritiska” punkten nattning ;).


KRAM


Kommentarer


  1. Malin- mamma till S T och L 10 juli, 2016 on 13:14 Svara

    Åh vilken mysig dag! Här i Skåne vbara regnar det så vi åker till ett inomhusbad istället. För bada är tydligen grejen! ?

  2. Malin- mamma till S T och L 10 juli, 2016 on 13:14 Svara

    Åh vilken mysig dag! Här i Skåne vbara regnar det så vi åker till ett inomhusbad istället. För bada är tydligen grejen! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna