VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT FYND



Idun ♥ Aston


Vi var iväg en sväng idag, jag och minisarna, och på hemvägen såg det ut såhär, Idun la armen om Aston som hade svårt at komma till ro för sin sista nap. Det är dagligen vi får se såna här vackra stunder dom emellan. Jag hade aldrig kunnat tro att en ettåring skulle vara så snäll och försiktig med sin lillebror! Å andra sidan ÄR det precis så Idun är. Genomsnäll och försiktig. Personligheter från start har de verkligen.




 

Blus från MQ som jag fyndade på vår tur. Jag har sällan tålamod eller ork att kolla igenom reaställ längre (förut älskade jag det) men å andra sidan är det svårt att undvika när nästan hela affärerna består av rea haha.


På hemvägen hämtade vi med oss Elion hem och sen har vi hunnit med middag allihop. Nu är det snart sovdags för de minsta och M kör nog på ute i trädgården ett par timmar till. Ska bli så otroligt skönt när det är färdigt, semesterns största projekt. Det var därför vi försvann hemifrån en stund idag, för att låta honom jobba på utan oss som vill ha uppmärksamhet lite då och då ;). Vi gjorde honom sällskap när han behövde köpa ett par reglar till på förmiddagen i alla fall. All tid tillsammans är bra tid! Och vad mycket roligare det blir nu när vi har bil och kan göra saker tillsammans, oavsett vad. Vi klarade oss utan bil i drygt en månad men nu känner jag att det var väldigt behövligt med en bil under semestern när vi har hela dagarna tillsammans!



Kram!


Kommentarer


  1. Junitjej 6 juli, 2016 on 06:22 Svara

    Vilken söt blus!
    Så fina barnen är!

  2. Junitjej 6 juli, 2016 on 06:22 Svara

    Vilken söt blus!
    Så fina barnen är!

  3. Frida 6 juli, 2016 on 08:45 Svara

    Så sött att se sådana ömhetsbevis trots att hon är så liten själv. 🙂 jättefin blus också!

  4. Frida 6 juli, 2016 on 08:45 Svara

    Så sött att se sådana ömhetsbevis trots att hon är så liten själv. 🙂 jättefin blus också!

  5. E 7 juli, 2016 on 11:38 Svara

    Vad blev det för bil? ? härligt att ha en igen, sån frihetskänsla ??

  6. E 7 juli, 2016 on 11:38 Svara

    Vad blev det för bil? ? härligt att ha en igen, sån frihetskänsla ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna