VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS BVC OCH BADRUMSFÖRVIRRINGDen här nästanfyramånaderskillen väger nu 7175 gram och är nästan 66 cm lång. Ett snäpp upp på längd och näästan ett upp på vikten med. Idun och Elion har legat två steg över på längden men mitt på medelkurvan med vikten, så Aston är inte riktigt så långsmal som dom även om han var minsta plutten när han föddes. Snart dags för smakportioner!


Det har ösregnat och varit soligt om vartannat. På tal om Ms prickiga tröja haha. Vi gick 20 meter från parkeringen och då började det regna för en kort stund. Jag har inte ens orkat ta mig ut på promenad utan Idun fick sova i vagnen här hemma och Aston har sovit i min famn. Sin sista nap sov han faktiskt i babyskyddet när vi var och kollade badrumsinpiration. Fick förresten frågan hur han sover, lille Aston. Han brukar vakna kring 8 på morgonen. Ibland 7 men 9 av 10 dagar är det kring 8. Sen sover han sin första nap kring 10, den andra kring 13 och den tredje kring 16. Alla tre brukar vara ungefär 30 minuter. Sen somnar han för natten kring 19.30. Så det är inga långa sovstunder dagtid det brukar bli men hellre det och han sover hela natten som han gör :).Badrumsinspiration var det ja.


Det är badrummet i stugan det handlar om som sagt och vi har hela tiden tänkt grått och vitt. Mest vitt. Stora, vita, avlånga kakelplattor på väggen håller M på med så det har vi alltså redan köpt och så tänkte vi ljusgrått golv, stora plattor där också men kvadratiska. Men duschen är ett frågetecken. Förmodligen mosaik på väggen rakt fram och vita kakelplattor på sidorna. ÄLSKADE mosaiken på bilden här ovan! Eller en enklare mosaik på alla väggar i duschen? Det är en inbyggd dusch. Man kan säga att vi gick därifrån ännu mer förvirrade och insåg att vi kanske aldrig kommer kunna bestämma oss. TUR att det ”bara” är till stugan. Som jag för tillfället vill sälja ändå hehe… Tänk sen när vi ska göra TVÅ badrum på en gång när radhuset ska renoveras/byggas ut. Alltså kan man bli nöjd? Eller ångrar man sig efteråt när man ser det färdigt haha?


KRAMKommentarer


 1. Maria 4 juli, 2016 on 20:20 Svara

  Vi gjorde två badrum samtidigt direkt efter att vi flyttat in i vårt hus. Plus att vi byggde om o renoverade hela nedervåningen. Och ja, man kan ångra sig. Båda badrummen är skitfina men det ena önskar jag att jag valt annorlunda ?

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:29 Svara

   Oh well, nästa gång blir det ???????

 2. Maria 4 juli, 2016 on 20:20 Svara

  Vi gjorde två badrum samtidigt direkt efter att vi flyttat in i vårt hus. Plus att vi byggde om o renoverade hela nedervåningen. Och ja, man kan ångra sig. Båda badrummen är skitfina men det ena önskar jag att jag valt annorlunda ?

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:29 Svara

   Oh well, nästa gång blir det ???????

 3. Carolin 4 juli, 2016 on 21:15 Svara

  På onsdag börjar vårt badrum rivas ut och ska renoveras. Ska bli spännande och se hur det blir. Vi har inte lagt ner särskilt mycket tid på att fundera över hur vi ska ha det utan i princip bestämt oss för första vi sett att vi gillat, haha! Men varken jag eller min sambo tycker att det är särskilt kul med renovering och vi vet om att vi inte vill bo kvar här superlänge till :)

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:28 Svara

   Då är det ju lättare, vi har ju (egentligen) inga planer på att sälja någon av fastigheterna utan dessa val är för väääldigt lång tid framåt ??

 4. Carolin 4 juli, 2016 on 21:15 Svara

  På onsdag börjar vårt badrum rivas ut och ska renoveras. Ska bli spännande och se hur det blir. Vi har inte lagt ner särskilt mycket tid på att fundera över hur vi ska ha det utan i princip bestämt oss för första vi sett att vi gillat, haha! Men varken jag eller min sambo tycker att det är särskilt kul med renovering och vi vet om att vi inte vill bo kvar här superlänge till :)

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:28 Svara

   Då är det ju lättare, vi har ju (egentligen) inga planer på att sälja någon av fastigheterna utan dessa val är för väääldigt lång tid framåt ??

 5. Inne hos Ina 4 juli, 2016 on 21:59 Svara

  Just badrum är ju rätt så dyrt också så där vill man ju verkligen att det blir rätt, så man inte ångrar sig efter ett par år. Vi har planerat att göra om vårt om 2-3 år och jag har redan ångest ?

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:27 Svara

   Jamen precis! Haha samma här och för oss är det ännu längre bort ? får se detta som övning ?

 6. Inne hos Ina 4 juli, 2016 on 21:59 Svara

  Just badrum är ju rätt så dyrt också så där vill man ju verkligen att det blir rätt, så man inte ångrar sig efter ett par år. Vi har planerat att göra om vårt om 2-3 år och jag har redan ångest ?

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:27 Svara

   Jamen precis! Haha samma här och för oss är det ännu längre bort ? får se detta som övning ?

 7. Alexandra 4 juli, 2016 on 22:27 Svara

  Vill du att ni ska sälja stugan? ?

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:37 Svara

   Haha ibland känns det bara som att det finns FÖR mkt renovering framför, med tre barn varav två bebisar. Bara det är ju ett helttidsjobb (utöver sitt vanliga jobb) och ett renoveringsobjekt på det hade nog varit fullt tillräckligt. Jag är väl just nu lite kluven i tanken men känner att familj inte får komma EFTER renovering ?☺️

 8. Alexandra 4 juli, 2016 on 22:27 Svara

  Vill du att ni ska sälja stugan? ?

  • Evelina 4 juli, 2016 on 22:37 Svara

   Haha ibland känns det bara som att det finns FÖR mkt renovering framför, med tre barn varav två bebisar. Bara det är ju ett helttidsjobb (utöver sitt vanliga jobb) och ett renoveringsobjekt på det hade nog varit fullt tillräckligt. Jag är väl just nu lite kluven i tanken men känner att familj inte får komma EFTER renovering ?☺️

 9. Iiinas 4 juli, 2016 on 22:50 Svara

  Nu kommenterar jag visst överallt men men:

  Vi gjorde två badrum när vi byggde vårt hus ( för 5år sedan) och vi har inte ångrat oss. (Jag önskar dock att jag hade varit mer bestämde ang en röd mosaikvägg som min man vägrade, hade blivit såååå coolt, men det måste man nog se för att fatta ?)
  Däremot så var HELT säker på att det stora badrummet skulle vara vitt med blå mosaik i dusch hörnan. Jag kunde riktigt se det framför mig. Och det gjorde jag, varje dag i flera månader. Så när vi väl skulle välja kakel o klinker, då hade jag redan tröttnat på den blåa mosaiken. Så det gick bort! Vi valde ( i det badrummet iaf) klassiska färger (beige o brunt- fint brun) som man inte tröttnar på efter 1 år. Och det är mitt bästa tips, det ni kommer använda mest (största eller så) gör det hyfsat neutralt, så kan man go bananas (nästan iaf) i det andra.
  Kolla Pintrest efter insop, skapa en badrums anslagstavla, och sen kollar du genom den lite då och då, sånt du gillar kommer ju vara återkommande ?
  Lycka till när det är dags ?

 10. Iiinas 4 juli, 2016 on 22:50 Svara

  Nu kommenterar jag visst överallt men men:

  Vi gjorde två badrum när vi byggde vårt hus ( för 5år sedan) och vi har inte ångrat oss. (Jag önskar dock att jag hade varit mer bestämde ang en röd mosaikvägg som min man vägrade, hade blivit såååå coolt, men det måste man nog se för att fatta ?)
  Däremot så var HELT säker på att det stora badrummet skulle vara vitt med blå mosaik i dusch hörnan. Jag kunde riktigt se det framför mig. Och det gjorde jag, varje dag i flera månader. Så när vi väl skulle välja kakel o klinker, då hade jag redan tröttnat på den blåa mosaiken. Så det gick bort! Vi valde ( i det badrummet iaf) klassiska färger (beige o brunt- fint brun) som man inte tröttnar på efter 1 år. Och det är mitt bästa tips, det ni kommer använda mest (största eller så) gör det hyfsat neutralt, så kan man go bananas (nästan iaf) i det andra.
  Kolla Pintrest efter insop, skapa en badrums anslagstavla, och sen kollar du genom den lite då och då, sånt du gillar kommer ju vara återkommande ?
  Lycka till när det är dags ?

 11. Elina 5 juli, 2016 on 08:45 Svara

  Vi ska göra ett badrum på övervåningen om några år. I badrummet på bottenvåningen har vi marrakech-kakel på golvet (och vanligt vitt på väggarna). Supersnyggt!! Men dyrt som satan så vet inte om vi kommer ha råd på övervåningen där badrummet kommer att vara mycket större. Så däruppe får det väl bli ganska neutralt. Kanske snyggt, lite spräckligt, brunt kakel på golvet för att få lite varma toner och sedan vitt kakel på väggarna. :) Det är ju mycket som ska klaffa, badkar har vi redan köpt för flera år sedan! Haha. Men man måste ju hitta ett snyggt handfat och sånt som passar. Är nog bra att det är några år bort så vi hinner fundera lite till 😉

 12. Elina 5 juli, 2016 on 08:45 Svara

  Vi ska göra ett badrum på övervåningen om några år. I badrummet på bottenvåningen har vi marrakech-kakel på golvet (och vanligt vitt på väggarna). Supersnyggt!! Men dyrt som satan så vet inte om vi kommer ha råd på övervåningen där badrummet kommer att vara mycket större. Så däruppe får det väl bli ganska neutralt. Kanske snyggt, lite spräckligt, brunt kakel på golvet för att få lite varma toner och sedan vitt kakel på väggarna. :) Det är ju mycket som ska klaffa, badkar har vi redan köpt för flera år sedan! Haha. Men man måste ju hitta ett snyggt handfat och sånt som passar. Är nog bra att det är några år bort så vi hinner fundera lite till 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna