VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ETT HELT NYTT KLOCKSLAG

Vilken HÄRLIG fredagskväll det blev. Nästan natt till och med. Ni förstår att de här bebisföräldrarna har nog inte varit hemifrån så sent sen… Nyår när Idun låg i magen tror jag haha. Strax innan 01 gick vi över gatan till vårt lilla radhus och Elion tittade på klockan på micron och sa vad ääär klockan egentligen, jag förståååår inte?! Haha han har ju aldrig nånsin sett att klockan varit 00.45….


Bebisarna somnade där, Aston i min famn i vanlig tid och Idun i vagnen nån timme senare än vanligt. Sen satt vi i soffan och bara hade det trevligt med Jocke och Sara och deras största kille som är 15. Underbara människor vi delar gata med! M och Jocke känner varandra sedan länge, han har ju en tendens att känna ”alla” eftersom han kommer härifrån. Rätt skönt tycker jag som inte är härifrån. Att våra pojkar nu är bästisar är som grädde på moset!
Idag är det lite såhär. Men vi fick sova till 8 så klagar absolut inte. 7 ville Aston komma över till mig. Elion vaknade 9. Men det är bara Idun det märks på, att hon är trött. Det var ju ändå den allra första gången som hennes kvällsrutiner tänjdes på sådär. Även om det kanske i och för sig är lite märkligt att Elion har suttit i en puff och kollat på TV i nästan två timmar. Inget han klarar i vanliga fall ;).


Och pappan är ju iväg med svärfar och kollar på bil idag! Typ nu borde de vara framme. Hoppas hoppas…

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna