VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGEN

Idag har vi saknat sommarsolen men vi har varit ute mest hela tiden ändå, på baksidan med massa barn och en snickrande pappa.

 

img_0547.jpg

 

Den här lille killen är en riktig liten gladskit, precis som hans syskon varit som bebisar. Trodde aldrig man kunde få TRE så enkla och smidiga bebisar men jag är tacksam för det varje dag. Om man inte får sova, eller de bara gnäller, kan jag förstå att det är mycket svårare att ha tålamod och ork som förälder då, även om självklart kärleken är lika stor oavsett.

 

Men det finns enstaka tillfällen då Aston inte har varit alls nöjd, båda gångerna när han varit själv hemma med sin far heh… Det är lite skräck i det skrattet för jag vet ju att det är kort tid kvar tills jag ska vara hemifrån mycket mer i och med mina studier. Men jag försöker tänka att det är klart det går bra. Det måste det ju. De kommer vänja sig vid varandra och vi får väl helt enkelt ha några timmar här och där ifrån varandra tills dess.

 

 

Idag var det ju tandläkardags för mig direkt på morgonen, sen var jag hemma och vände innan jag hoppade på bussen in till centrum för ett besök på Ta bort din tatuering.

 

Som ni ser är min tatuering numera rätt så blekt men det är några punkter som syns mer än andra. Anledningen till det är att den är gjord i två omgångar och den ena delen är gjord med ”fulfärg” som tar längre tid att bleka. Därför är det väldigt svårt, nästintill omöjligt, att säga i förväg hur lång tid det kommer att ta innan man är färdig, eftersom resultatet beror på väldigt många olika faktorer.

 

Idag var min åttonde behandling och Elizabeth gissade att det kanske bara kommer att behövas en till och lite tid på det (processen sker mellan behandlingarna också, den bleks hela tiden tack vare att din egna kropp jobbar med att transportera ut färgpigmenten) så kommer den ge med sig helt. Känns otroligt att det är så nära! Är ni intresserade av att ta bort en tatuering och bor kring Jönköping tycker jag att ni ska ta kontakt med Elizabeth för en konsultation där ni även får veta ungefärligt pris. Priset beror nämligen på storlek på tatueringen. Anledningen till att min behandling har tagit väldigt lång tid är alltså dels för att den har en del dålig färg i sig och för att jag har fått två bebisar, man ska inte göra behandlingen om man är gravid, ammar eller har något virus i kroppen. Det blir alltså en del pengar för att ta bort något som man redan har betalat för att få men samtidigt är jag bara glad för attt det ens är möjligt! Livet är för kort för att gå runt och tänka att man skulle vilja gjort annorlunda. En tatuering som ångras är vi nog rätt många om att ha och det finns ju ett relativt enkelt sätt att ordna till det på.

 

  

 

På väg hem från stan kunde jag inte låta bli att spana in International Street Market som är på besök här i stan. Älskar när stan livas upp lite extra. Får se om det hinns med ett besök med familjen också! Känns som att det kan bli svårt att få med M eftersom han inte bara vill bygga staket utan även ska in och jobba på torsdag trots semester. Den sista i månaden betyder som vanligt fakturering.

 

Klockan är 20 och alla barnen sover! M är ute och bygger staket. Jag dricker bubbel(vatten) och äter mörk choklad trots att det inte är helg. Semesterkänslan finns även hos mig såklart även om det är M som har semester hihi.

 

KRAM

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna