VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT SENT HEJ!

Idag blir ännu en hemmadag här hos oss. Men med finare väder utanför så tid i trädgården blir det också. M köpte färg till panelen så vi ska försöka bättre på den på vissa ställen. Vi tog ju bort fönsterluckor förra sommaren bland annat och där under är det något blekt.


Jag fick världens skönaste sovmorgon idag så jag hade extra energi till en storstädning! Så himla gott det luktar i hela huset nu. Rent. Tvättade stolsdynor och sånt också som annars inte görs varje dag. Det behövdes en sån där riktig städrunda som inte jag är så duktig på hehe. Eller duktig, tiden finns inte. Sån skillnad när man är två vuxna hemma. Dessutom hade jag städhjälp. Det bästa var när hon mitt i allt skulle ge mig en puss, bara sådär! Det gör hon framför allt när hon fjäskar eller visar att hon är glad för nånting. Vilken snäll mamma jag är som låter henne vara med och städa haha.




img_9957-1


Tänk att hon låg i min mage för drygt 15 månader sen?! Och att det har hunnit bli en bebis till därefter? Känner mig galet tacksam för att ha fått bära tre mirakel men nu känner jag mig färdig med bebisbakandet och vill fokusera på att skaffa en utbildning. Hittade schemat för min nästa kurs som startar 30 augusti. Vad verkligt det blev helt plötsligt!



KRAM!


Kommentarer


  1. Lina 19 juni, 2016 on 16:06 Svara

    Du är så snygg Evelina 😀 mysigt med lite städhjälp! 🙂
    Du har skrivit någon gång att du tränar lite hemma , innan du kunde börja på gymet igen. Kan du ge lite tips på vad du tränat då? Kram!

    • Evelina 19 juni, 2016 on 21:42 Svara

      Men oj tack!!
      Jag tränar en del med egen kroppsvikt, men mest med stång och plattor och då bodypumpövningar. Mkt benböj. Eller lösa plattor. Har du gått på bodypump? Kram!

      • Lina 21 juni, 2016 on 18:59 Svara

        Okej 🙂 nä jag kommer aldrig iväg till gymmet , är ensamstående så det är lite svårt att få till . Får skaffal lite grejer att träna med hemma istället. Kram

        • Evelina 22 juni, 2016 on 09:51 Svara

          Förstår det! Kolla efter nån film på youtube med bodypump, många övningar kan man göra hemma med bara stång och vikter. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna