VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄTTERSNÄSDAGEN

Hej i onsdagen! Mår du bra idag? Jag får nog säga att jag har haft den sämsta natten sedan Aston föddes faktiskt. Vet inte om det är för att han haft ont eller om det är förkylningen (förmodligen en kombination) men från 02 ville han inte ligga själv och sen var det bökande deluxe ända tills 08 när han vaknade. Men ska väl vara glad att jag fick ligga kvar så länge och slumra. Idun sover fortfarande och klockan är över 09!? Fantastiskt, hon är verkligen en liten sömntuta. Det bästa är att nu när Elion slutar skolan behöver vi inte väcka minisarna för att lämna honom på skolan mer. Så kommer vi ha det till augusti NÄSTA år! När de börjar förskola. Till hösten är nämligen både jag och M hemma på morgonen och ja det skulle väl vara vårterminen då i och för sig när M jobbar halvtid. Ja så blir det ju. Men ändå, länge. Och lyxigt.

 

IMG_3143

 

En annan SOLIG dag, närmare bestämt den 5 juni var det Vättersnäsdagen. Vi gick ner till ängen nedanför oss för att spana in den, förra året tror jag att vi var i Göteborg och året innan dess var vi barnfria och gjorde Idun haha. Jamen hon beräknades bli till den 6 juni… I alla fall, detta var första året som vi hade anledning att gå dit!

 

Det fanns hopptält, hästridning, gräsklippningsprovning, uppvisning av polishundsträning och brandbil på plats. Jag och Idun gick fram till hästen (som enligt henne säger voff haha) men den var läskig. Bättre på håll och i böcker än så länge men jag hoppas på en hästkompis.

 

IMG_3147

 

IMG_3157

 

IMG_3161

 

JAG testade att åka upp i brandbilen med Elion, bästisen Jack och hans mamma Sara. Var faktiskt inte så farligt och wow vilken utsikt! Bakom oss Vättern och framför oss såg vi våra hus.

 

IMG_3165

 

Hemglassbilen kom och delade ut glass

 

IMG_3163

 

Män och barn

 

IMG_3167

 

IMG_3168

 

Hemma väntade F på att hämta Elion och Idun fick en glass hon med, i mer lagom storlek :).

 

KRAM

 


Kommentarer


  1. Sara Ekstrand Berg 8 juni, 2016 on 19:23 Svara

    Så kul att läsa och fina kort! Kram

  2. Sara Ekstrand Berg 8 juni, 2016 on 19:23 Svara

    Så kul att läsa och fina kort! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna