VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRA DAG!

Åhh vad jag har fått energi idag, genom att umgås med vänner hela eftermiddagen och kvällen. Energiboost. Ensam med båda minisarna har jag varit från morgon till kväll eftersom M varit i stugan och påbörjat kaklingen i badrummet där. Det känns att man har fullt upp då, när man inte är båda föräldrarna någon gång under dagen. Bara att dela på sysslorna en timme eller två gör hur mycket som helst för att dagen ska underlättas MASSOR.

 

Vi åkte till köpcentret för att möta upp Lise och Eira och där blev vi kvar i tre timmar. Lekte, fikade, shoppade och pratade massor. Sen hem för att träffa Karro som kom som en räddande ängel mitt i middagstid och senare även nattning. Sa till henne att hade du inte varit här så hade jag ju självklart löst det men vilken tur att du är här ändå, när det var allt på en gång som det kan bli emellanåt med två så små. Men vad mycket smidigare allt blir dagtid nu när Aston fått rutiner även där. Jag vet att han just nu vill sova vid 10, 13 och 16. Äter samma tider – i anslutning med Iduns tider men inte så de krockar. Ja allt praktiskt fungerar väldigt väldigt bra för tillfället vad gäller mat- och sovklockorna!

 

IMG_3201

 

Det är en utmaning att lyckas få alla glada på bild 😉

 

Nu är det dags för en timmes kvalitetstid med min kära man. Det är ungefär den tiden som blir över på kvällarna när barnen är nöjda och hemmet är hyffsat iordningställt efter dagen, trädgården vattnad osv. Men vad värdefull den timmen blir! Jag har lärt mig uppskatta allt smått på ett helt annat sätt efter den 9 mars då vår lilla familj blev komplett.

 

Hoppas att du också har haft en bra dag?

Stor kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna