VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BÄTTRE DAG

Vissa dagar är helt enkelt lite bättre än andra. Igår var en sån dag, med råge! Ni vet när det bara är harmoniskt och bra och härligt? Det blev en underbar bonusdag och avslutning på långledigheten.


Vi sa båda att det var en dag med lagom aktiviteter utan att göra något speciellt men ändå utan att sitta hemma och göra ingenting. Bara fokusera på familjen och att vara tillsammans och det behövde jag väldigt mycket en HEL dag.





Vi fortsatte i samma spår hela dagen vad gäller matintag. Vi använde våra ben för att få mat!


Till frukosten gick vi ju till hotellet, lunchen gick vi en runda på 6 km för att köpa med oss hem medan barnen sov och middagen gick vi ytterligare 6 km igen för att få, den serverades hemma hos svärmor och svärfar. Lilla farmor fyllde nämligen år i söndags så det var familjemiddag med alla bröder och respektive. Livet utan bil men å andra sidan går vi alltid mycket. Men jag skulle tro att promenaden till svärföräldrarna inte hade blivit av om vi hade haft bil, då hade vi prioriterat att stanna lite längre istället för att gå hem med minisarna som skulle nattas.





Älskade lilltjejen. Kalasredo i klänning från Kappahl och shorts från Little Bloom / by Heritage. De är P E R F E K T A att ha under klänning såhär istället för tights. Blir luftigt och bra.






Och outfit by M ;). Han är så varm av sig min kära man och går nästan alltid utan tröja här hemma ;). Under prommisarna de här varma dagarna har det blivit en del sånt även ute i allmänheten haha. Han är å andra sidan inte ensam, speciellt inte längs vättern där vi ofta går.






<p style="text-align: center;"Ja det är ju inte jag som brukar gå i bar överkropp hehe, nej själv hade jag en långklänning från Ellos på mig. Blått för Sverige som jag älskar!




img_8848


Och SOM jag älskar den här mannen vid min sida. Älskar att han är vid min sida även när han inte är där i fysisk form. Älskar hur han alltid tänker på mig, i beslut stora som små. Älskar att han får mig att känna mig så speciell. Älskar HONOM! Älskar att han är så himla, himla snygg också haha.


Veckan som väntar blir nog minst lika bra med tanke på att M bara jobbar tre dagar den här veckan. Schemat består av bland annat tremånaderskoll på Aston idag, skolavslutning för Elion och efterkontroll för mig på torsdag och studentfirande för min lillasyster på fredag (då M tagit ledigt för att åka med oss).



KRAM!


Kommentarer


  1. Vilken härlig dag!

  2. Vilken härlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna