VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SAKNAD OCH STYRKA

  


I morse när jag fick bästa sällskapet till gymmet innan de tog en egen runda. Min alldeles egna familj som jag älskar mer än något annat.


Åh, saknar redan Elion här hemma. Jag kan på riktigt bli tokig på denna lilla minitonåringen men så fort han inte är här blir det alldeles för tomt. Kommer ihåg något avsnitt av familjen annorlunda där någon sa något i stil med att det enda som är jobbigt med barn är känslan när de flyttar hemifrån. Jag kan verkligen förstå det. Skulle vilja gardera mig med femtioelva barn men förstår ju att det inte löser ”problemet” ändå haha.




  


Min kvällsmat. Ja inte alla men en munk blev det. Tydligen har våra grannar en connection till ett ställe som säljer munkar och kom över med en hel bricka (!) till oss. Så himla gulligt men jag tror att de får följa med till svärmors kalas imorgon ;)… 


Känner mig sådär härligt trött i kroppen efter dagens träning. Är ju asjobbigt att komma igång igen men motivationen jag känner innan räcker ändå över hela träningspasset och så fort det är över känner jag mig redo för nästa. Men det blir mjukstart och jag övar mest på att ha kontroll över mag- och bäckenmuskulaturen i alla övningar. Detta är början på att stärka upp min kropp inifrån och ut!


Nu väntar sängen och imorgon väntar överraskning för min man hihi. Är rätt säker på att han inte läser här innan dess och skulle han göra det vet han nog ändå lite vad det gäller… Mer om det imorgon!


NATTKRAMAR!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna