VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT PROJEKT STARTATBästa lilla hjälpen som finns ↑


En dag fick det vara ordning och reda på framsidan innan det blev smått kaos igen haha. Halv nio igår började min kära man att ta ner panelen från väggen som är mot grannarnas garage. Vi pratade först om att måla även den vit som på motsvarande sida mot vårt garage men har nu bestämt oss för att den ska få vara i puts som det är under. Eller var, vi hade inte räknat med att den skulle se riktigt så förjävlig ut som den faktiskt gjorde hehe. Och jag som sa att det kan i alla fall inte bli värre om vi tar bort nuvarande panelen! Jag hade fel. Jaja, ”bara” en månad till semester och den kan bli fixad ;)… Ett annat måste är att fylla i med röd färg vid fönsterna där vi tog bort fönsterluckorna.


Idag väntar kalas för största brorsan, M är i stugan en sväng för att klippa gräset på vår tomt + vid badplatsen och jag tänkte inte göra mycket mer än att städa lite här inne. I väntan på solen så vi kan gå ut på prommis, det kom en regnskur alldeles nyss. Två förkylda bebisar har vi hemma just nu vilket innebär en trött mamma då Aston vill sova nära mig mer än vanligt och Idun är inte riktigt sig själv om dagarna utan gnäller och vill vara nära hon med. Tur det är långhelg! Imorgon får M inte åka någonstans och så tänker jag gå iväg till gymmet ;).


KRAMKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna