VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRAMSTEG



Alltså vilken underbar sommarvärme vi har fått! Jag tror på en fin sommar vädermässigt faktiskt. Med småbarn blir man rätt förnuftig när det kommer till att vistas i solen. Jag är mest i skugga eller halvskugga med minisarna och nöjer mig med att vara helt i sol på promenader i stort sett. Annat var det before child när man (jag) ville bli så brun som möjligt hehe. Nu är jag klokare och vet att man får en lagom färg och fräknar även om man inte är i solen hela tiden och dessutom mår man bättre vid dagens slut. Tycker man blir väldigt trött av all frisk luft och värme ändå.




 


Den här lilla donnan gör mig så stolt och jag bara älskar att se henne utvecklas! Hon är som sagt väldigt försiktig av sig och fortsätter hasa omkring på rumpan även utomhus. Inte det skönaste skulle jag tro och många byxor har blivit förstörda. Men idag har det skett framsteg! Hon har ställt sig upp ute för första gångerna och såhär tränade hon en lång stund innan. Satt på mina ben och reste sig upp. Satte sig ner och så upp igen. Balansen är det verkligen inget fel på så vi bara väntar på att det ska lossna och hon tulta fram med sin söta blöjrumpa.



Nu tänds grillen här, finns det något annat alternativ en dag som denna? Nej inte hos oss ;).


Kommentarer


  1. Josefin 3 juni, 2016 on 19:51 Svara

    För oss blev det en korv på Ikea haha! Var tvungna att akutinhandla ett parasoll då vi också har en stekhet baksida av huset!

    Vad lik Idun är Elion på den första bilden!

  2. Josefin 3 juni, 2016 on 19:51 Svara

    För oss blev det en korv på Ikea haha! Var tvungna att akutinhandla ett parasoll då vi också har en stekhet baksida av huset!

    Vad lik Idun är Elion på den första bilden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna