VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORS DAG

Den bästa starten på Mors dag fick jag – Aston sov till kvart i åtta (non stop sedan åtta igår kväll!) så jag och M fick över en timme med honom i sängen innan vi gick upp för frukost och vaknade även vår lilla dotter. Lilla sömntutan. Elion är hos sin pappa men kommer hem i eftermiddag igen så jag får ha alla mina små troll hemma vid dagens slut i alla fall.




  


Miniälsklingen min. 




Känner mig SÅ rik som får vakna upp som mamma varje dag och extra speciellt känns det just idag på Mors dag. Första som trebarnsmamma. Och sjunde Mors dag som mamma, åtta om man räknar året när Elion var liten i magen ;).




  


Vid frukosten kom Idun krypande med ett paket! 




Grattis till alla fina mammor därute! Jag hoppas att ni får lite extra uppmärksamhet idag ni med och att ni förstår hur viktiga ni är – ni som är mammor som älskar, stöttar, uppmuntrar, ger trygghet, skjutsar hit och dit, löser problem stora som små, lyssnar, torkar tårar, sorterar strumpor i oändlighet och allt vad det kan vara. Alla närvarande mammor som älskar villkorslöst. Och jag hoppas att ni som har en sådan mamma är tacksamma för det – ni är lyckligt lottade! För mig kommer det alltid vara en sorg och saknad att inte ha det har jag börjat inse men jag är glad att ha en fin bonusmamma och svärmor i mitt liv som får vara mammaförebilder för mig.


KRAM


Kommentarer


  1. Alexandra 29 maj, 2016 on 11:16 Svara

    Är också så ledsen över att inte ha en närvarande mamma vid min sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna