VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT BO I ETT TÄLT

Vi bor i ett tält kan man säga. Eller ja, ett radhus med vääärldens sämsta isolering, alltså på riktigt. Det är så dåligt isolerat att M brukar skratta åt det och säga att isoleringen i stugan (gamla delen) är bättre. Och den är också ett skämt men lite mer förståeligt i och med att det är en gammal stuga ändå.


När det är varmt ute blir det bastu här hemma och när det är kallt blir det isande kyligt. Så nu när det är svalare idag igen är det därmed också behagligare inomhus :). När vi bygger ut och bygger om kommer det självklart justeras. Inte minst för värmekostnaderna på vintermånaderna! Men mest för att det ska gå att vara inne även på sommaren. Eller som förra midsommarafton när vi vaknade upp här för första gången och var tvugna att tända en brasa för att det var så kallt haha…




  IMG_2521


Ett morgontips från mig är att ha små resväskor till barnen även när man åker iväg på weekend!


Vi packade varsin väska till våra tre små när vi skulle åka till Göteborg och det var så himla smidigt att veta exakt var deras grejer var. Elion har haft sin väska från De Kunstboer sedan han var mini och Iduns och Astons kommer från Elodie details / Babyshop. De är ju ungefär lika stora som ni ser så det är MÅNGA år man kan använda väskan :).


Kram!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna