VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OSYNKAT

She’s like the wind ♥

 



 

Idag vaknade vi till ännu en solig majmorgon. Så när vi hade följt Elion till skolan förlängde vi promenaden och gick ner till lekplatsen vid Vättern för att gunga och titta på fåglarna. Ni vet sådär fridfullt och vackert som det kan vara på sommarmorgnar? Det lugnet alltså. Magiskt härligt!

 

Idun och Aston är ungefär totalt osynkade med sömnen för tillfället (har fortfarande inga sådär direkta klockrena sovtider med honom dagtid som Elion och Idun fick tidigt) men det gör ändå ingenting tycker jag för då får jag ensamtid med dom mitt på dagen. Aston har haft svårt att komma till ro i vagnen på dagtid tycker jag, men så testade jag nånting jag testat enstaka gånger förr – jag la honom på magen. Och han däckade direkt. Och sover fortfarande. Men det är ju lite småläskigt tycker jag att han sover på magen så jag smyger och tittar på honom med jämna mellanrum.

Sen vi kom hem från morgonprommisen har jag rensat bland bebiskläderna och ävan i Elions garderob. Harmoniiiskt! Haha ja jag tycker faktiskt det. Rensa är bra för själen tror jag!


Kram!


Kommentarer


  1. Alexandra 24 maj, 2016 on 15:52 Svara

    Vår gillade också magen en period i samma ålder. Men vår son hade lite strul med magen då han åt ersättning och vi fick pröva oss fram innan vi hittade rätta märket för honom. Ingen kolik, vara lite gasig och magsovande var skönt. Och på sidan, till och med idag.

  2. Hanna 24 maj, 2016 on 15:57 Svara

    Vi har fått två magsovare. Vår 6-veckors nu vrålar i ryggläge. På natten kan man lura över henne i det men annars är det sidan som gäller. Mage på oss. Jag kollar också till men vill tro att det är många andra faktorer som är värre om man tänker på psd. Man får ju se till att de inte får ner ansiktet i tex täcke bara 🙂

  3. Emma 24 maj, 2016 on 20:16 Svara

    Vår lilltjej var lika dan, ville helst sova på mage. Helst hela tiden. Tyckte precis som du att det var lite läskigt men lät henne ändå göra det (annars sov hon inte alls om det inte var på mig). Men på kvällen när jag gick och la mig så vände jag över henne på sidan med filt el liknande framför henne så hon inte skulle råka tippa över på mage igen (hon sov i vagnen hela tiden så jag kunde ha henne med mig i tex vardagsrummet, blev ett jäkla spring annars eftersom jag ville kolla henne typ var 5:e minut??) Jag var så kluven i att samtidigt som man vill att de ska sova så var jag sååå rädd för psd. Nu i efterhand kan jag tänka att jag överdrev endel, så himla vanligt är det ändå inte…

    Och när jag ändå kommenterat så får jag passa på att säga stort grattis på 30-årsdagen!!!☺️

  4. JENN!E 24 maj, 2016 on 21:42 Svara

    När min son var tre månader fick han sova på mage för första gången (efter jag märkt att han sov så bra på mage på mig) Han sov i tre timmar! (Då sov inte jag kan jag säga!) Nu, fjorton år senare är han fortfarande magsovare. ☺️ Gå på din magkänsla! ?

  5. Ulrika F 24 maj, 2016 on 22:16 Svara

    Hej fina! Magdalena Graaf har ett andningslarm till sin lilla bebis. Han vill tydligen också sova på mage. Ett litet tips bara.
    När mina tjejer (-94or) var små så skulle barn sova på magen. Forskningen går väl framåt antar jag.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna