VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FÖRSOMMARKVÄLL

IMG_2952

 

IMG_2954

 

Världens bästa Elion på sin nya cykel!

 

Vi hade lite otur och fick ett exemplar med fabrikationsfel men nu äntligen har vi en fungerande cykel. Tack Stadium för bra service! Han har längtat efter den såå mycket att han vill stanna här extra in på nästa vecka bara för att få cykla till och från skolan hihi. Vi ska bara komplettera med stänkskydd också så är den alla tummar upp.

 

IMG_2959 IMG_2914

Åh vad jag njuter av att se honom såhär. Sommarskor och cykel. Blåmärken och skrapsår på benen av all lek. Lycklig och stundande sommarlov framför. Lyckliga barn är det bästa som finns!!

 

IMG_2910

 

Hemma hos oss ser det ut såhär haha. Svärmor och svärfar har gjort fint ;).

 

Jag ska som sagt skriva mer om Jollrooms sommarfest (dag två) men idag har dagen gått i ett med biltvätt och fotograferande inför försäljning. Trött från minitrippen. Plus en förkylning som knackar på så jag känner mig helt grötig i hjärnan. Förhoppningsvis imorgon! Gillar inte att skriva inlägg för långt i efterskott ;). Vi har precis ätit grillmiddag, Elion har alldeles nyaa kommit i säng och för första gången på… Ja väldigt länge om inte för första gången har vi ätit middag utan Idun. Mysigt. Aston fanns i och för sig med på ett hörn också, men lite mer fokus på bara Elion för en stund i alla fall.

KRAM!


Kommentarer


  1. Cissi 24 maj, 2016 on 13:27 Svara

    Så fint dina svärföräldrar gjort ?

    Vad ska ni byta till för bil? Vi har med tre barn och behöver ny bil pronto (egentligen för flera år sedan haha). Vi har pratat om antingen en Audi a6 eller Volvo xc90. Men kan inte bestämma oss för om vi verkligen har behovet av en så pass ”stor” bil som xc90. Hur tänker ni? Tycker det är SÅ svårt med bilar, speciellt när alla bilbarnstolar ska få plats (vi vill ha alla i baksätet sen) haha. Mannen har väl det sista ordet här hemma gällande bil men frågar ändå hur ni tänker?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna