VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ VÄG MOT BÄSTKUSTEN

Familjen är inpackad i bilen men vi fick göra ett oväntat stopp när Idun blev åksjuk… Det var första gången och jag är ju tyvärr den som packar rätt lätt även till barnen så vi får försöka hitta till en butik i Göteborg tror jag. Men nu är vi redan försenade heh… Och det lär väl vara fullt i hela stan med tanke på Göteborgsloppet. Håller tummarna för att det ska flyta på smidigt från och med NU!


  


Äntligen har vi (jag) liite mer plats här bak i alla fall. Elions nya stol Axkid Dallas är smalare och är precis vad vi behöver med tre bilstolsbarn.


Kramar från oss i bilen!


Kommentarer


  1. Evelina W 19 maj, 2016 on 11:26 Svara

    Blir lite nyfiken på varför ni inte åker tåg? Tycker själv det är så mycket enklare med barnen men förstår att man kan tycka olika förstås. Hoppas ni får en härlig resa!

  2. Alexandra 19 maj, 2016 on 21:20 Svara

    Vad stor Elion såg ut här, typ 10-12 år! Tänk vad mycket som händer på kort tid!

  3. Linda 22 maj, 2016 on 17:31 Svara

    Mysigt med utflykt. En fråga, vi står inför det stora beslutet att köpa babyskydd. Vad har du för tips på babyskydd? Är verkligen en hel djungel och vi har varit i butiker och tittat och pratat med personalen, men de har sina favoriter såklart. ”Måste” man köpa det senaste och dyraste vilket för tillfället enl de är Besafe? Vi vill ha ett säkert babyskydd som inte heller väger för mycket.

    • Evelina 23 maj, 2016 on 09:24 Svara

      Jag gillar vårt axkid babyskydd (såklart haha) eftersom det är smidigt och känns som ett väldigt prisvärt babyskydd. Det är precis lika säkert som andra märken men kanske inte lika exklusiva tyger etc som i besafe. Om jag ska komma med ett annat tips gillar jag maxi cosis också eftersom det har trepunktsbälte och är väldigt lätt och skön att bära på. Besafe tycker jag blir något låste eftersom de bara har med isofixfästen. En fördel även om man själv har isofixfästen är att det ger fler möjligheter, ex om man lånar bil eller har farmor till barnvakt exempelvis 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna