VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRLDENS BÄSTA INTENSIVINPACKNING?

Har ni testat olaplex? Det har jag och kan bara säga WOW! Det är något mirakelmedel som finns i tre steg. De två första gör man på salong – ihop med annan behandling eller som fristående behandling. Den tredje kan man köpa hem (har inte testat). Priset är 300 kr nånting om det är i samband med annan behandling och 500 kr nånting som fristående behandling. Att kalla det världens bästa intensivinpackning kanske inte är helt rätt men ungefär så känns det.


Förrförra gången när jag slingade håret användes olaplex och håret kändes kanon. Starkt och friskt. Det är så det funkar, att det går in i hårstråt och reparerar och stärker upp. När jag slingade håret förra veckan användes det inte och hjälp vilken skillnad. Håret kändes rätt risigt i jämförelse efter första tvätten hemma. Så när jag var på ett besök igår igen för att lägga i ytterligare slingor (blev lite för mörkt sist så jag vill nog ändå vara rätt ljus framför allt vid utväxten upptill). I alla fall så passade jag på att lyxa till det med en olaplexbehandling för att se om det kanske väckte håret till liv igen. And so it did! Nu ångrar jag att det försvann tre centimetrar på längden sist när olaplex förmodligen hade varit lika effektivt hehe. Tydligen är mitt hår ett hår som olaplex passar perfekt till1 – jag har många många hårstrån men de är tunna och blir därför lätt slitna.





 Tack Martina på Klipp it för sommarfräscht hår! SOM jag längtar efter att fixa fransarna på måndag också.  Bästa Jasmina har bytt lokaler och det ska bli så kul att se hur det blir. Läget är numera ännu bättre för mig, närmre hemma :).


Vi har precis varit ute på promenad jag och minisarna och det var ju mycket varmare än vad jag trodde! Gick rätt sakta och lyssnade på Tvillingpodden. Har börjat från början och älskar att ha hur många avsnitt som helst framför för de är så ROLIGA. Avsnitt 22 idag och jag började skratta högt för mig själv där jag gick på gångbanan… Alltså skrattade ännu mer när jag tänkte på hur kul det måste ha sett ut om någon såg mig! Har ni lyssnat på och Angelica? Om inte måste ni göra det! Så otroligt proffsig podd ändå (trots deras humor som tydligen är precis som min haha) fast att de startade upp utan sponsorer.



 

Kram! Och TREVLIG HELG också såklart. Men vi hörs som vanligt skulle jag ju tro :)…

 


Kommentarer


  1. Elin 14 maj, 2016 on 10:25 Svara

    Äälskar med tvillingpodden! De är som att hänga med sin närmsta vän ungefär 😉 Det är svårt att inte gapskratta rakt ut, och om man är ute och går och möter någon på promenaden tänker man att nu ska jag försöka att inte gapflabba men då har man väldens ful-smajl istället ;D Spelade upp nått avsnitt så mannen hörde men det var tydligen inte riktigt hans humor, även om vi har typ samma.. Antar att han tyckte de var lite väl flamsiga, haha. Det är ju det som är så kul, och att de ibland börjar syskonkäbbla. Ibland känner man väl att man skulle vilja lyssna när man fixar hemma, viker tvätt osv. Men det är ju ingen barnvänlig podd direkt, haha!
    Olaplex provade jag sist när jag gjorde slingor men jag tyckte färgen tog så dåligt. Vet inte om det var därför men har hört att det kan bli så för en del. Kör hemmainpackningen ibland och låter den då sitta kvar i håret utan att skölja ur, det står att man kan göra så om man har väldigt torrt/skadat hår men tycker det ger mest effekt helt klart. Borde kanske testa att göra det en gång till på salong för och se om det blir samma med färgen som sist. När du går iväg och fyller på slingor, hur mycket brukar de ta för det ungefär? Har aldrig gått iväg och bättrat på så utan brukar gå och färga när det verkligen behövs och då brukar ju kosta en del, minst 1500. Svider ju till lite i plånboken men vill man vara fin… haha. Ha en riktigt mysig lördag nu! Kram.

    • Evelina 14 maj, 2016 on 10:42 Svara

      Haha jaaa hade världens fulsmajl hela promenaden igår!
      Olaplex ska väl göra så att man ex kan färga mer utan att slita på håret, alltså ljusa upp extra utan slitage. Men såklart kan det säkert skilja sig massor. Du kanske kan be om att den sitter i extra länge?
      Jag brukar också göra det ”ordentligt”, nu fick jag göra några extra för att jag inte blev nöjd sist. Annars ligger slingor + klipp på runt 1300-1500 på den här salongen (mellanlångt hår).
      Detsamma till dig! Kramar

  2. Jennie - mamma till W&A 15 maj, 2016 on 09:46 Svara

    Hejsan!
    Kommenterar så sällan att jag nästan skäms, men är inne och läser dagligen ?. Gillar verkligen din blogg! Gjorde också samma inpackning sist jag klippte mig. Och så underbart mjukt håret blev och så fräscht det såg ut! Har självlockigt och torrt hår så detta gjorde verkligen underverk. Kommer definitivt att göra den fler ggr ?. Tyvärr är jag slarvig med att göra inpackning hemma fast att jag vet att håret behöver det.
    Ha en skön söndag!
    Kram

    • Evelina 15 maj, 2016 on 10:58 Svara

      Åhhh söta du TACK!! <3
      Ja visst är det häftigt att det kan göra SÅN stor skillnad!?
      Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna