VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PAPPA, MAMMA, HEJ, VOFF, HÄST



Denna lilla tjejen är en riktig dramaqueen emellanåt. Oftast vääldigt snäll och bara sådär allmänt glad. Men på ”äldre dar” har hon börjat få ett sådant j…a humör när hon blir hungrig, eller trött haha. Man tror att världen är på väg att gå under i princip! Hon är även väldigt förtjust i att ha på sig hattar, mössor, skor, halsband osv. Idag har hon haft på sig vintermössan med fleece på insidan (när vi var inomhus) trots årets varmaste dag ;).

 

Hon kan säga pappa och mamma, hej, voff och häst (tror det var allt). Ord som hon ”säger” men som bara vi förstår är Asch (Aston), ka-koo (traktor), kauu (korv) (tror det var allt där också).







Med två bebisar pausar man en del inomhus så här varma dagar.  Älskar att vårt hem har väldigt mycket ljusinsläpp så ma får ändå ”se” solen. Har gjort om fotoväggen vid matplatsen till såhär. Älskar fotot i mitten som Nadja fotade när Aston låg i magen! M ser så lycklig ut. Precis som jag vill att han ska vara.







Lära-gå-vagnen fick följa med ut idag medan pappan rensade ur garaget. Nu har vi tömt det, ska en vända till sortergården och sen väntar målning både inuti och ute. Inne ska det bli ett litet hemmagym. Tillsammans med motorcykelförvaring bland annat. Garagedörrarna ska målas vita, de är blå (!) nu. I framtiden ska dörrarna såklart bytas men mycket får göras tillfälligt just nu i väntan på den större renoveringen. Och pengasparande haha.


Nu blir det snart middag hos oss, kocken står i köket och en flaska rött har öppnats. Vilken lördagsfeeling det är idag alltså! Vi testar Ernst Kirchsteigers vin, väldigt väldigt gott tyckte vi båda. Italienskt rödvin tycker jag är de bästa! Är absolut ingen stordrickare av alkohol i vanliga fall, och med barnen hemma tycker jag man ska vara extremt försiktig med just alkohol, men ett glas rött då och då är som godis. För M är det verkligen som godis då han har totalförbud på godis och glass etc men vin är ok.


Får du också vara ledig idag och kan njuta av vårsolen?


Kram!

 


Kommentarer


  1. Madeleine 5 maj, 2016 on 19:35 Svara

    Nej fick arbeta 11-18 men är ledig i helgen:) så ett glas rött hade varit gott nu. Vilken sötis Idun är. Kram till er .

  2. Veronika 5 maj, 2016 on 20:47 Svara

    Kanske är typiskt tjejer att ha ett hiskeligt humör?! Märker tydlig skillnad på son och dotter. Vår tjej som är fem har haft världens humör sedan 1-års ålder och det märks mest när hon är hungrig! Innan lunch är hon galen! ?

  3. Agneta 6 maj, 2016 on 09:36 Svara

    Min dotter var också klädgalen redan fr ett år! Allt skulle på. En gång sov hon i strumpisar, leggings, jeansklänning:), var då två år men dock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna