VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OCH EN DAG BLIR MAN TRETTIO…

Den här veckan ser jag fram emot:

 

långhelg!! M tar ledigt på fredag så vi har ledigt torsdag till söndag

frisörtid! Jag hade helst velat gå till Erica som sist men fick ingen tid där

varmare väder! Kanske första grillningen!?

att ge Elion hans nya cykel. Kanske kan säga att det är en 6,5-årspresent haha?

åttamåndersbröllopsdag. Ja men man måste fira stort som litet! Har en idé angående våra dagar som jag ska föra vidare till M hehe…

fira farfar/svärfar som fyller 61 (hoppas de kommer hem snart)

-långledighet = många promenader!

 

IMG_0033

En Evelina på vift i Stockholm i maj för några år sen… Vad jag vill ha den kroppen tillbaka! Eller ja, egentligen den kroppen jag hade ett år efter denna bilden för då hade jag börjat träna. Vill bli staaark(are) 😉 Ska börja hemmaträna mer på allvar nu i maj!




Photo1


Tror även det var då jag hade lugg senast? Nästan så jag börjar bli lite sugen på det igen, men det får bli till hösten. I SÅ FALL. Tröttnar ju ofta rätt snabbt när jag väl klippt hehe.


Maj alltså! Bästa månaden. Detta året är det även månaden då jag fyller T R E T T I O. Hjälp!? Slår mig nu att jag var 25 på bilderna ovan haha! Jamen okej, nästan 26 då eftersom jag fyllde år där sen. Men. Låter så himla ungt. Alltså om jag skulle ge ett råd till mitt yngre jag skulle det vara att ta det lugnt, njut, gör det du blir lycklig av, lev IDAG. Oavsett hur töntigt det kan låta så är det faktiskt så livet är. Till för att levas här och nu för dagarna går så himla snabbt och en dag är du 30. Haha nej jag bara skojar, 30 är ju såklart ingen ålder ;). Speciellt inte om man är lycklig och har välsignats med tre underbara barn!



 


Kommentarer


  1. Milla 2 maj, 2016 on 12:17 Svara

    Haha livet börjar efter 30. Så lugn o fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna