VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SHOES

   
 


Jag tog med mig bebisarna för att hämta paket och handla så smått. I ett av paketen låg Iduns skor! Som självklart skulle på direkt haha. Så himla fina. Från Kavat! Spännande att se när hon tycker det är dags att börja gå?! Nu ställer hon sig upp hela tiden så det är ganska nära känns det som. Går mellan möbler, bakom läragåvagnen och längs möbler gör hon sen länge. När Elion ställde sig upp (alltså sådär mitt på golvet utan stöd) var det någon som sa att oftast går bebisen inom två veckor. Elion gick på pricken två veckor efter det.


   

Pappan har mekat med bilen, snart dags att sälja den…

 

Och Elion är ute och leker som vanligt. Dessa två är precis lika aktiva och vill leka JÄMT!


Kram!


Kommentarer


  1. Suzanne Zehlander 30 april, 2016 on 13:38 Svara

    Spännande, vad blir det för bil nudå? 🙂
    Ante är o hämtar vår nya bil idag, nere i Jönköping faktiskt 🙂
    Kram

    • Evelina 30 april, 2016 on 14:09 Svara

      Nemen?! Du skulle följt med och hälsar på 😉
      Hehe det blir någon form av minibuss light tror jag! Typ Ford s-max. M börjar inse att vanlig kombi är trångt med tre bilstolar och en syskonvagn haha! Kram

  2. Suzanne Zehlander 30 april, 2016 on 17:50 Svara

    Hihi, nästa gång hakar jag på 😉

    Åh, ni kommer inte bli besvikna om ni väljer en s-max. Det var nämligen exakt en sådan vi bytte ifrån nu. Vår bästa bil hittills!
    Men jag fick krypa till korset, med en femte på väg + vovve + vagn räckte inte ens den till längre :-/

    Kram

  3. Lisa 30 april, 2016 on 19:26 Svara

    Min dotter är född den 30 mars-15 dvs något yngre än Idun. Hon började ställa sig upp mitt på golvet första veckan i januari och jag trodde hon skulle börja gå inom kort… hon har fortfarande inte tagit sina första steg. Är lixom inte intresserad och vill inte hålla i händerna som stöd. Går dock utmed möbler och så och har riktigt bra balans. Kommer väl när det kommer men kul att se att alla barn är så olika.

  4. Ma 1 maj, 2016 on 07:56 Svara

    Min tjej som är född samma dag som Idun har ställt sig själv upp på golvet drygt 1 månad, gått 15-20 steg och går nåt steg utan att hålla i sig mellan möblerna men hon hasar mest på rumpan 😉 Var är den fina plånboken ifrån som din sötnos håller i i vagnen? Ha en fortsatt fin helg!

    • Evelina 1 maj, 2016 on 08:33 Svara

      Hihi det är ju så sött när de börjar tulta omkring! Jamen då går hon ju själv iaf! 15-20 steg är ju ändå att gå. Idun går om hon ”tror” att vi håller henne i händerna men vågar inte om man släpper taget. Låter som Elion var väldigt snabb, han gick utomhus efter bara en månad efter första stegen.
      Plånboken är från Michael Kors 🙂
      Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna