VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIDEN GÅR & POSITIVT HANDLANDE

Alltså huuur kan det redan vara sista veckan i april?! Första maj på söndag. Månaden då jag fyller 30!


Slutet april betyder även hög tid att deklarera så det gjorde jag igår. Får tillbaka 14 000kr lite drygt! Väldigt skönt även om vi inte kan lägga det på typ en resa eller så utan alla våra skattepengar kommer istället att gå till en ny bil som vi håller på att spara till. Godkände deklarationen med BankID på Skatteverkets app, hur smidigt som helst! M har lite mer jobb med sin deklaration eftersom han har lägenhetsförsäljning med vinst och vinstskatt på sin. Tänk att han ökade värdet på den lägenheten med dubbelt så mycket på bara två år ganska exakt. Han är verkligen duktig på att göra bra bostadsaffärer. Hade vi haft mer pengar och inte två renoveringsobjekt själva skulle vi nog båda kunnat tänka oss att ha det som extrainkomst, köpa-renovera-sälja fastigheter.


Visst är det förresten ofta så, mycket av det som ska göras drar ut på tiden? Jag kan i alla fall göra så haha. Och ofta är det ju sånt som egentligen är snabbt avklarat? Jag försöker därför bli bättre på ”just do it”. Alltså om jag vet att nånting ska göras men drar mig för ska jag bara göra det helt enkelt. Det är ju så mycket skönare att få det gjort om det ändå ska göras än att gå och tänka på det hur länge som helst. Speciellt sen jag hörde att det räknas som positivt handlande och att det av förklarliga skäl är viktigare än positivt tänkande. Typ drömma är bra men att förverkliga sina drömmar är ju trots allt bättre ;).




 


Tänk också att denna bilden är sju veckor gammal?! Dagen innan Aston föddes. Eller om det var samma? Haha jag minns hur inställd jag var på att föda någon av dagarna den veckan och dagen när vattnet gick lekte jag med Idun såhär – busade, dansade och tramsade omkring i huset med henne på magen och tänkte att kanske det får igång nånting. Ja det var inte därför jag gjorde det haha men tanken slog mig medan vi höll på såhär. Och vem vet, kanske var det just trycket nedåt som gjorde att vattnet gick sen?


Idag skiner solen igen så förhoppningsvis kommer vi iväg på långprommis idag istället.


Kram till DIG!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna