VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BUSBYXOR

Vi har fått hem överdragsbyxor till alla barnen från Busbyxan och Elion hade väldigt bråttom att testa dom så det gjorde vi direkt igår. Mest för att Idun då skulle få vare ute med honom haha. Han behöver förstås inte överdragsbyxor när det är så här fint väder och de bara är på vår baksida, men Idun som hasar omkring behöver det minst sagt ;).

 

IMG_1314

 

Svarta till storebror och cerise till lillasyster, båda har Busbyxan bas som passar perfekt till vår och höst! Det finns även en basbyxa med hängslen, en byxa för vinter (också med eller utan hängslen), en byxa för regn och en för baby. Fotresår finns också som tillval.

 

IMG_1315

 

Vad är det då som är bra med Busbyxan? Jo!

 

all tillverkning sker i Sverige, antingen på syfabrik i Borås eller av Lena som har Busbyxan.

– materialet dom använder är bävernylon, ett otroligt slitstarkt retrotyg (50% bomull / 50% nylon) som står emot både vind och väta.

– Busbyxans bävernylon tillverkas i Belgien.

– Busbyxan tycker att etisk och miljömässig hållbar konsumtion är superviktig och låter även det avspeglas i Busbyxans blogg.

– deras kollektion av utekläder sträcker sig från baby till 160 cl.


IMG_1325

 

IMG_1331

 

Älskade små!!

 

 

 

IMG_1336

 

Aston fick också ett par byxor, babybyxan med fot och de ser vi fram emot att få testa också!

 

(Inlägget är i samband med Busbyxan.se)

 


Kommentarer


 1. Sanna 22 april, 2016 on 15:03 Svara

  Så trist med all reklam alltid o överdriven ”wow-de-är-så-himla-bra-därför-att”…!!! Blir bara motsatt effekt på mig, dvs jag blir INTE sugen på att köpa dem pga din reklam. Önskar dig en trevlig fredag!

  • Evelina 22 april, 2016 on 15:30 Svara

   Fast det där var en liten konstig kommentar tycker jag, har ju inte ens skrivit att jag tycker byxorna är bra eftersom vi inte har testat dom (mer än lite kort igår så jag kan inte uttala mig om dom på riktigt ännu känner jag) men ville mer påpeka att det är kläder som görs med eftertanke. Något jag vet att många efterfrågar med tanke på miljön.
   Trevlig fredag till dig med!
   P.S hade dessutom skrivit exakt likadant om jag hade köpt byxorna själv.

 2. Emeli 22 april, 2016 on 20:36 Svara

  Men så smart med foten på babybyxan. Det saknade jag när dottern var liten. Skor som bara åkte av eller sockor som blev alldeles lortiga var inget vidare!

  • Evelina 23 april, 2016 on 10:07 Svara

   Ja men eller hur! Hur bra som helst :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna